dinsdag 22 juni 2021

A Algemeen

NLdoet voor bewoners: gezellig luxe ontbijtbuffet

Wassenaar - Onze bewoners van verpleeghuis Duinstede in Wassenaar zitten er al klaar voor: NLdoet, de grootste vrijwilligersactie van Nederland. Florence heeft namelijk een leuke vrijwilligersactie bedacht waar ze echt iets aan hebben: ze krijgen een luxe ontbijtbuffet aangeboden.

Voor de klus in het kader van NLdoet hebben zich inmiddels al voldoende vrijwilligers aangemeld. De bewoners van verpleeghuis Duinstede aan de Deijlerweg 208 in Wassenaar krijgen het luxe ontbijtbuffet op vrijdag 10 maart tussen 9.30 en 11.30 uur aangeboden. In restaurant De Duinpan van Duinstede kunnen ze zelf kiezen wat ze willen eten: lekkere croissantjes, krentenbollen, boterhammen met jam en kaas, melk, jus d’orange, koffie, thee... het aanbod wordt enorm. De bewoners zullen niet alleen van dit lekkere ontbijt genieten, maar ook van de aanwezigheid van de vrijwilligers.

Over NLdoet
Vrijwilligers zijn het kloppend hart van vele sociale initiatieven. Het Oranje Fonds laat met NLdoet zien hoe belangrijk actieve burgers voor de samenleving zijn. Daarnaast draagt NLdoet bij aan een goed imago van het vrijwilligerswerk. Ook laat NLdoet zien hoe leuk vrijwilligerswerk kan zijn.

Over Florence
Gezondheid en Zorg. Dat is waarvoor ruim 4.000 medewerkers en ruim 1.900 vrijwilligers van Florence zich iedere dag inzetten. Zo’n 35.000 inwoners van Delft, Den Haag, Rijswijk, Leiden, Leidschendam-Voorburg, Voorschoten en Wassenaar maken gebruik van de ondersteuning van Florence. De dienstverlening omvat onder meer thuiszorg, jeugdgezondheidszorg, verzorgingshuiszorg, verpleeghuiszorg, advisering en gemaksdiensten.