dinsdag 21 mei 2019

E Events

IVN excursie in Berkheide

Wassenaar - Op zaterdag 11 maart om 14 uur organiseert IVN Den Haag een excursie in Berkheide, het gebied met nieuwe stuifduinen bij Wassenaarse Slag. Struin met de gids van IVN door een duingebied, dat in een nieuwe ontwikkelingsfase is gebracht door menselijk ingrijpen. De IVN gids vertelt u alles over dit gebied en over de flora en fauna die hier voorkomen.

Verzamelen bij de parkeerplaats voor het Fletcher Hotel-Restaurant Duinoord aan de Wassenaarseslag no. 26 Dit punt is helaas slecht met openbaar vervoer te bereiken.
IVN-excursies en –wandelingen zijn voor iedereen toegankelijk en duren 1½ tot 2 uur. Reserveren is niet nodig. De wandeling gaat altijd door.
Informatie bij Rob Meyer tel. 06 20568114 of bij Monique van den Broek tel. 070 3858676.
Zie ook website ivndenhaag.nl

Advertorial

Monuta 500px

Bijzonder afscheid regelen?

Het voorbereiden van een uitvaart is een emotioneel traject. In een relatief korte tijd moet er veel geregeld worden. Een periode waarin eigenlijk tijd en aandacht voor het verlies centraal moet staan. Bij Monuta proberen we het traject zo prettig en waardig mogelijk te laten verlopen. Met onze jarenlange ervaring helpen wij u graag in deze moeilijke periode. We nemen u de zorg uit handen, zodat u rustig afscheid kunt nemen. Lees meer.

Wassenaarse Slag LIVE

Populair Nieuws

Meld u aan voor onze dagelijkse nieuwsbrief