Skip to content

Judoleraar Yos Lotens komt Snel en Lenig versterken

6 maart 20172 minute read

Wassenaar – Snel en Lenig is een multisportvereniging in Wassenaar met o.a. turnen, dans tafeltennis, karate en judo. Het team judotrainers wordt uitgebreid met Yos Lotens.
Hij heeft de 5e dan, komt uit Noordwijk, is sportleraar en wil graag bij de vereniging les komen geven.

Yos judoet al lang en heeft heel veel gedaan binnen de judowereld onder andere voor de JBN. Ook buiten het judo heeft hij het nodige gedaan bijvoorbeeld met fysiotherapeuten en de hippische sport. Hij is auteur van verschillende boeken over judo. Daarnaast werkt hij mee aan landelijke projecten. In het bijzonder zijn te noemen: schooljudo en zeker bewegen (veilig vallen, opstaan en weer doorgaan).

Schooljudo kan als methodiek binnen het sociaal-emotionele ontwikkelingsplan worden gebruikt voor zelfvertrouwen, respect, discipline, vertrouwen, grenzen verleggen, motoriek.

Maar ook zeker bewegen voor ouderen is belangrijk, zeker in een maatschappij als de onze die steeds ouder wordt. Wat gebeurd er als je gevallen bent? Kun je deze onzekerheid wegnemen? De zelfredzaamheid vergroten?

Hij ziet veel kansen en Snel en lenig met hem. Voor beide zaken is de vereniging inmiddels in contact met o.a. de Gemeente. Dat wordt vervolgd.

Yos Lotens zal op de woensdagmiddag/avond les gaan geven.
Thomas van den Broek blijft op de zaterdagochtend lesgeven. Jacco van Egmond assisteert hen. Daarmee heeft Snel en lenig een team om trots op te zijn.

Op 8 maart zal Yos van start gaan en zich voorstellen aan judoka’s en natuurlijk ook de ouders en verzorgers.

Snel en Lenig wensen Yos veel judo-plezier binnen het Wassenaarse toe.
Voor meer informatie/For more information: www.snelenlenig.nl of mail info@snelenlenig.nl

English
Judoteacher Yos Lotens will join Snel en Lenig. He has 5th Dan and practice already a lot of years Judo. He has writen several books and developed several courses. He will start at 8th March and will give the lessons on Wednesday. Snel en Lenig wishes him success in Wassenaar.

Tags

JudoSnel en LenigWassenaar
Gerelateerde artikelen
Back To Top