woensdag 22 mei 2019

E Events

Kapotte spullen te repareren? Bezoek op 8 maart het Repair Café Wassenaar!

Wassenaar - Kapotte spullen te repareren? Bezoek op 8 maart het Repair Café Wassenaar! Open van 14.00 tot 16.00 uur bij Middin, Haven 69.

CD spelers, waterkokers, lampen, broodroosters, stofzuigers, koffiezetapparaten, kleding, textiel, speelgoed...kapot? Bij het Repair Café helpen we uw spullen aan een duurzamer leven.
Deskundige medewerkers staan met raad, daad en gereedschap voor u klaar. U blijft wel zelf verantwoordelijk voor het resultaat. Thee of koffie is verkrijgbaar tegen kostprijs en we vragen een vrijwillige bijdrage voor de hulp. U vindt ons op Haven 69 bij Middin. De ingang is aan de rechterzijde, aangegeven met Repair Café affiches.

Het Repair Café is elke 2e woensdag van de maand, de volgende keer op 12 april. U kunt ons bereiken via Mechteld Nije, Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken..

Advertorial

Monuta 500px

Bijzonder afscheid regelen?

Het voorbereiden van een uitvaart is een emotioneel traject. In een relatief korte tijd moet er veel geregeld worden. Een periode waarin eigenlijk tijd en aandacht voor het verlies centraal moet staan. Bij Monuta proberen we het traject zo prettig en waardig mogelijk te laten verlopen. Met onze jarenlange ervaring helpen wij u graag in deze moeilijke periode. We nemen u de zorg uit handen, zodat u rustig afscheid kunt nemen. Lees meer.

Wassenaarse Slag LIVE

Populair Nieuws

Meld u aan voor onze dagelijkse nieuwsbrief