woensdag 21 februari 2018

K Kunst & cultuur

Andermans Veren Live! brengt ode aan het cabaretlied

Wassenaar - Andermans Veren Live! brengt op vrijdag 7 april in het programma Er is altijd een derde een prachtige selectie Nederlandse cabaretliedjes. Vijf muzikale talenten brengen daarmee een ode aan het Nederlandse cabaret. Meer informatie vindt u www.warenar.nl. Kaarten bestellen kan via de website of op de avond van het concert.

Vijf muzikale talenten, een flinke hoeveelheid instrumenten en prachtige liedjes uit het theaterrepertoire. Theatercollectief Andermans Veren Live! zorgt voor een muzikale avond met hits van Herman van Veen, Ramses Shaffy, Brigitte Kaandorp, Acda en de Munnik en minder bekende cabaretiers, kleinkunstenaars en Nederlandstalige popbands.

In Er is altijd een derde worden de juweeltjes van het Nederlandse theaterlied opgepoetst, waait er een frisse wind door de prachtigste melodieën en verrast Andermans Veren Live! met een nieuwe kijk op oude hits. ‘Andermans Veren Live! bewijst dat ouderwets ensemble cabaret heel strak en eigentijds kan zijn. Zij laten de mooiste Nederlandstalige liedjes van toen klinken, zoals je ze anno nu wilt horen.

Andermans Veren Live! bestaat uit: Jurrit de Bode, Dorien Haan, Bas Marée, Jelle Amersfoort en Johan Hoogeboom.

TIP: Andermans Veren Live! doet aan verzoeknummers! Twitter of Facebook je favoriete Nederlandstalige theaterlied naar @andermansveren of www.facebook.nl/andermansverenlive

Kaartverkoop
U kunt genieten van Andermans Veren Live op vrijdag 7 april in Theater Warenar. De voorstelling begint om 20.15 uur. Kaarten kosten € 17,50 en u kunt ze reserveren via www.warenar.nl.

Populair Nieuws

Meld u aan voor onze dagelijkse nieuwsbrief

 

@wassenaarders

Wed Feb 21 10:44:26 +0000 2018

The Tickets in Bibliotheek Wassenaar #Wassenaar #OBVW #TheTickets https://t.co/6tXsFiG1Vc
Wed Feb 21 09:34:06 +0000 2018

VVD (lijst 1) stelt graag Gerbrand Nijman op plaats 10 aan u voor #Wassenaar #VVD #GR2018 https://t.co/2xJv9TDpVi