zaterdag 25 mei 2019

R Rubrieken

×

Waarschuwing

JUser: :_load: Kan gebruiker met ID: 62 niet laden

Het tweede Groot Wassenaars Kookboek, MET VEEL PLEZIER SAMEN KOKEN

Wassenaar - Aan het eind van hun 14e kookseizoen wordt er door alle kookclubs hard gewerkt aan het nieuwe kookboek van kookatelierhouder Frans Senf. De titel MET VEEL PLEZIER SAMEN KOKEN geeft aan hoe leuk het is om met elkaar in de keuken aan de slag te gaan. “Alle 250 gerechten zijn door de leden in ons kookatelier zelf gekookt en vlak voor het uitserveren even gefotografeerd. En daar worden wij helemaal blij van.” licht de chef toe. “Met 2 kookleden steken wij er in 9 maanden meer dan 1000 uur in. Eind september rolt het van de pers en wordt het professioneel in een harde kaft ingebonden. Driehonderd pagina’s op langspeelplaatformaat. Een collectors-item voor de kookliefhebber.

SPECIALE ACTIE VOLGERS WASSENAARDERS.NL
Als volger van Wassenaarders.nl kunt u het boek alvast reserveren voor € 38,50 ipv € 48,50! Wat moet u doen? Ga naar www.kookatelierwassenaar.nl/formulieren/inschrijven_boek en vul het formulier in. Bij kookclub vult u "Volger Wassernaarders.NL" in en klaar is kees!

Hoe groot de oplage wordt, hangt af van de inschrijvingen onder de 220 leden en nog zo’n 200 oud-leden. Het eerste Groot Wassenaars Kookboek was in 2008 met een oplage van 1162 exemplaren in 2 maanden uitverkocht.

Leden en oud-leden kunnen nu al inschrijven tegen gereduceerde prijs. Het boek wordt vanaf begin oktober verkocht door de lokale leveranciers, waar wij onze dagelijkse verse boodschappen doen: Keurslager Groeneveld, Jumbo, Thiry, Brama, Kaas en Zo, Groeneveld Natuurlijk en bij Boekhandel de Kler. Verkoopprijs € 48,50.

Met uitgevers wordt overlegd of het kookboek ook landelijk in de boekhandels komt te liggen.

Wilt u de productie van het boek op de voet volgen, dat kan via de FB-site Met Veel plezier Samen Koken

Advertorial

Monuta 500px

Bijzonder afscheid regelen?

Het voorbereiden van een uitvaart is een emotioneel traject. In een relatief korte tijd moet er veel geregeld worden. Een periode waarin eigenlijk tijd en aandacht voor het verlies centraal moet staan. Bij Monuta proberen we het traject zo prettig en waardig mogelijk te laten verlopen. Met onze jarenlange ervaring helpen wij u graag in deze moeilijke periode. We nemen u de zorg uit handen, zodat u rustig afscheid kunt nemen. Lees meer.

Wassenaarse Slag LIVE

Populair Nieuws

Meld u aan voor onze dagelijkse nieuwsbrief