Skip to content

Storks te sterk voor SVW

30 mei 201754 second read

Wassenaar – De honkballers van SVW hebben geen goede zaken gedaan in de overgangsklasse , er werd 2 maal ruim verloren van koploper Storks.

Zaterdag
Erik Remmerswaal is de startende werper voor de ploeg van coach Eugene Henson , Remmerswaal gaat samen met catcher Pim Vijfwinkel de strijd aan tegen de koploper in de overgangsklasse. Het duo Remmerswaal en Vijfwinkel is waarschijnlijk het pitcher catcher duo met het grootste leeftijdsverschil ooit , toen Remmerswaal ( 48 ) in 2000 op de olympische spelen van Sydney voor oranje uit kwam was Vijfwinkel ( 15 ) nog niet eens geboren. Remmerswaal zou in 7 innings maar liefst 165 ballen gooien en tot 9 keer 3-slag gooien maar kon niet voorkomen dat Storks 11 punten weet te scoren. SVW weet slechts 3 punten te scoren wat een 11-3 uitslag op het scorebord brengt.

Zondag
Op zondag is het veel van hetzelfde. SVW krijgt geen vat op de werpers van Storks en ook verdedigend spelen de Kerkehouters te slordig om er een echte wedstrijd van te maken. Na 7 innings staat er een 13-3 eindstand op het scorebord. Aanstaande vrijdag speelt SVW een uitwedstrijd tegen HCAW , en op zondag om 14:00 is de thuiswedstrijd op sportpark Kerkehout.

Tags

HonkbalSVWassenaarWassenaar
Gerelateerde artikelen
Back To Top