zondag 17 februari 2019

E Events

Ieder kind heeft recht op een leuke week weg!

Wassenaar - Dit is de visie van Stichting Maaltijd voor een kind en daarom slaan zij de handen ineen met Wassenaarse VakantieKampen (WVK). De stichting zet zich in om kinderen en ouders te ondersteunen die zich bevinden in een lastige financiële situatie. Naast ondersteuning bieden in de vorm van lunchpakketen, fietsen en activiteiten, zijn zij klaar voor de volgende stap: ieder kind verdient natuurlijk ook een leuke week weg!

Ieder jaar organiseert WVK een kampweek voor kinderen van groep 3 tot en met groep 8. Dit jaar zal het kamp plaatsvinden van zaterdag 5 augustus tot en met zaterdag 12 augustus 2017. Normaal kunnen kinderen al mee voor 114 euro (alles inclusief). Deze samenwerking zal betekenen dat de stichting ouders tegemoet kan komen die niet het gehele bedrag kunnen betalen. Neem voor meer informatie over deze tegemoetkoming op met onderstaande mail.

Het kamp zal plaatsvinden in een kamphuis in een bosrijke omgeving. De hele week zal in het thema staan van een boek en de kinderen zullen meegenomen worden in het avontuur. Het belooft een leuke en spannende week te worden. Ieder kind is welkom, ook als ze niet in Wassenaar wonen. Daarnaast zal het kamp begeleid worden door een ervaren team dat weet hoe je een gezellige sfeer kunt maken. WVK hecht grote waarde aan de inzet en betrouwbaarheid van de leiding. Om deze reden, wordt bij de aanstelling van iedere leiding een Verklaring Omtrent Gedrag (VOG) aangevraagd bij de gemeente.

Interesse in deze leuke actie of in het kamp? Wacht dan niet langer en neem contact op met WVK door een mail te sturen naar: Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken. of te bellen naar: 06-14465644 (Michelle Pronk). U kunt hier terecht voor vragen en informatie over de samenwerking met de Stichting. Het is ook mogelijk om informatie te vinden op onze weblog: www.vakantiekampen.tk of Facebook-pagina (Wassenaarse Vakantiekampen).