woensdag 22 mei 2019

S Sport

Aspiranten winnen hun eerste wedstrijd

Wassenaar - De meiden aspiranten hebben hun eerste wedstrijd gewonnen. Maanden van voorbereiding, trainen en vooral veel oefenen hebben hun vruchten afgeworpen; de eerste winst is binnen! Vrijdag avond zonnetje, prima temperatuur en goede spirit, de meiden waren er helemaal klaar voor! Goede ingredienten voor een leuk potje softbal!

De wedstrijd was tegen Birds geduchte tegenstander met veel meiden die in de little league spelen. We begonnen lekker fanatiek zoals het moet zijn. Goed aanmoedigen en erbij blijven, scherp en vooral met veel plezier. We maakten leuke nullen op 1 en ook de pitchers gooiden een aantal keer drie slag zodat Birds niet heel veel punten kon maken. Aan slag waren we gemotiveerd, gewoon willen slaan en dat lukte! Ook het honklopen ging goed alhoewel 8 stappen van je honk best veel is maar het ging allemaal goed. In de laatste inning stonden we nog 1 punt achter, maar onze coaches hadden ons dat heel slim maar niet gezegd.

In die laatste inning gingen we lekker slaan, goed honklopen en de coaches werden almaar enthousiaster, maar waarom? Tuurlijk omdat we aan het winnen waren! We bleven elkaar aanmoedigen en helpen ook als je weer een keer geraakt werper kreeg. Dat is de spirit van een teamsport! Met overal pijn toch een punt willen scoren. We scoren nog 5 punten, met een mooie honkslag van onze jongste aanwinst en de punten zijn binnen, alleen de coaches wisten het! Het was leuk om te zien hoe jullie het fantastisch vonden dat we gewonnen hebben! Meiden het gaat steeds beter, jullie groeien en worden een team dat op elkaar kan rekenen. Volgende week weer!

Wil je ook een keer de sfeer van dit team proeven en kijken of softbal iets voor je is? Kom maandagavond 17.30 trainen en dan weet je softballen is super leuk!

Zaterdag 24 juni speelt dit leuke team wedstrijd 13.30 op sportpark Kerkehout, kom gerust kijken!

Advertorial

Monuta 500px

Bijzonder afscheid regelen?

Het voorbereiden van een uitvaart is een emotioneel traject. In een relatief korte tijd moet er veel geregeld worden. Een periode waarin eigenlijk tijd en aandacht voor het verlies centraal moet staan. Bij Monuta proberen we het traject zo prettig en waardig mogelijk te laten verlopen. Met onze jarenlange ervaring helpen wij u graag in deze moeilijke periode. We nemen u de zorg uit handen, zodat u rustig afscheid kunt nemen. Lees meer.

Wassenaarse Slag LIVE

Populair Nieuws

Meld u aan voor onze dagelijkse nieuwsbrief