zaterdag 24 februari 2018

S Sport

WZK reikt Patrick van Vlodrop-bokaal uit.

Wassenaar - Tijdens de traditionele barbecue waarmee WZK het zwemseizoen afsluit is ook dit jaar de Patrick van Vlodrop-bokaal uitgereikt. Deze beker is vernoemd naar een zeer actief waterpololid, die op jonge leeftijd is overleden. De uitreiking gebeurt ieder jaar in het bijzijn van de ouders van Patrick.

De Waterpolocommissie van WZK beoordeelt welk lid zich in het afgelopen jaar verdienstelijk heeft gemaakt op meerdere terreinen binnen de waterpoloafdeling. Dat zijn speelsters of spelers die daarnaast veel betekenen voor het waterpolo en een voorbeeldfunctie hebben voor de jeugd. Gelukkig zijn daarvoor nog steeds kandidaten binnen WZK waterpolo vindbaar. Dit jaar viel de eer te beurt aan Jelmer Constandse.

Ondanks zijn studie weet hij nog steeds tijd vrij te maken om te trainen en op goed niveau te spelen. Binnen zijn team is hij een belangrijke kracht, die keihard werkt voor een goed resultaat en zijn medespelers inspireert. Daarnaast verzorgt hij wekelijks trainingen voor de jeugd van WZK. Samen met Dick Rekkers verzorgt hij de coaching van een jeugdteam. Alsof dat niet genoeg is is hij lid van de activiteitencommissie van WZK. Deze commissie organiseert verschillende festiviteiten waaronder het populaire jaarlijkse jeugdkamp en de barbecue. Tenslotte is Jelmer ook actief als instructeur bij het elementair zwemmen. Het was voor hem een volslagen verrassing dat hij deze beker onder luid applaus uitgereikt kreeg.

Populair Nieuws

Meld u aan voor onze dagelijkse nieuwsbrief

 

@wassenaarders

Fri Feb 23 19:16:33 +0000 2018

Lokaal Wassenaar!: Ouderenbeleid is maatwerk! #Wassenaar #LokaalWassenaar #GR2018 https://t.co/sYdiDE5xn5
Fri Feb 23 17:07:21 +0000 2018

👓 Het laatste nieuws van 23-02-18 op https://t.co/K5sfMwtUnl - https://t.co/VR5aAPJY1n