zaterdag 24 februari 2018

S Sport

SVW deelt met Pirates

Wassenaar - De honkballers van SVW zijn er nog steeds niet in geslaagd om twee keer op rij te winnen, ook tegen Pirates uit Amsterdam werden de punten gedeeld.

Vrijdag
SVW opent de dubbele ontmoeting met Pirates op vrijdagavond in Amsterdam. Erik Remmerswaal is de startende werper voor de ploeg van coach Eugene Henson , Remmerswaal stelde zijn coach niet teleur en stond in 7 1/3 ijzersterke innings slechts 3 punten toe. Aan slag kende SVW een goede avond in de hoofdstad, er werd gretig gebruik gemaakt van het slordige veldwerk van de thuisploeg wat 11 runs tot gevolg had waarvan de meeste met 2 nullen tot stad kwamen. Vincent van Veen mocht voor de laatste 5 nullen zorgen en bracht de overwinning over de streep voor de groenen.

Zondag
SVW wilde voor de eerste keer dit jaar voor een dubbele winst gaan. Laurens Oele kende een goede start voor de Kerkehouters en maakte 5 innings vol. De Wassenaarse slagploeg zorgde opnieuw voor een hoop slaggeweld met homeruns van Dave Steward Mikel Vogels en Guus vd Poel. Helaas had Pirates ook de knuppels meegenomen wat voor een totaal van 25 honkslagen zorgde. In een goede wedstrijd was het Pirates dat aan het langste eind trok en met 9-11 won.

Aankomend weekend speelt SVW tegen Kinheim

Vrijdagavond in Haarlem

Zaterdag in Kerkehout

Populair Nieuws

Meld u aan voor onze dagelijkse nieuwsbrief

 

@wassenaarders

Fri Feb 23 19:16:33 +0000 2018

Lokaal Wassenaar!: Ouderenbeleid is maatwerk! #Wassenaar #LokaalWassenaar #GR2018 https://t.co/sYdiDE5xn5
Fri Feb 23 17:07:21 +0000 2018

👓 Het laatste nieuws van 23-02-18 op https://t.co/K5sfMwtUnl - https://t.co/VR5aAPJY1n