woensdag 22 mei 2019

S Sport

s.v. Wassenaar organiseert clinics voor de honk en softbal jeugd

Wassenaar - Voor de aanstormende honk en softbaljeugd worden er vaak diverse clinics georganiseerd om zo het enthousiasme voor de sport nog groter te maken. Echter zijn deze clinics vaak in de regio Rotterdam, Amsterdam en Haarlem. Voor veel jeugdspelertjes is dit toch wat lastig. Samen met een aantal verenigingen in de regio Den Haag heeft S.V. Wassenaar de handen ineen geslagen en voor de regio Den Haag een bootcamp georganiseerd.

In deze bootcamp komt van alles aan bod pitchen, catchen, slaan, infield en outfield. Een unieke kans om je te verbeteren en om je idolen te ontmoeten. want deze clinic wordt verzorg door oud spelers van het Nederlands team. Zij zijn bij uitstek geschikt om je alles te leren en je te vertellen waar je nog beter kan worden. Er worden van allerlei leuke workshops gegeven waarbij je veel nieuwe dingen kunt leren en de spelers vragen kunt stellen.

Kortom een hele leuke middag waarbij je lekker bezig bent met honk en softballen!

Deze bootcamp is voor alle jeugd geschikt. Voor het pitchen is het wel zo dat dit voor de honkballers bestemd is, maar ook voor de softballertjes is er genoeg te leren. Waar en wanneer is deze leuke middag?

Vrijdag 18 augustus 13.30 tot 18.00 op het veld van Storks Kijkduin.

Meld je aan! De kosten zijn € 35 voor een hele leuke middag.

De volgende clinic zal het pitchen voor de softballsters zijn, wanneer deze is is nog niet bekend. Ook hier worden de helden van het Nederlands team gevraagd om jullie een leuke middag te bezorgen.

Tot 18 augustus!

Advertorial

Monuta 500px

Bijzonder afscheid regelen?

Het voorbereiden van een uitvaart is een emotioneel traject. In een relatief korte tijd moet er veel geregeld worden. Een periode waarin eigenlijk tijd en aandacht voor het verlies centraal moet staan. Bij Monuta proberen we het traject zo prettig en waardig mogelijk te laten verlopen. Met onze jarenlange ervaring helpen wij u graag in deze moeilijke periode. We nemen u de zorg uit handen, zodat u rustig afscheid kunt nemen. Lees meer.

Wassenaarse Slag LIVE

Populair Nieuws

Meld u aan voor onze dagelijkse nieuwsbrief