zondag 17 oktober 2021

A Algemeen

Protestantse kerken gul voor de Voedselbank

Wassenaar - Afgelopen zondag hield de voorzitter van de Wassenaarse Voedselbank, mevrouw Gina van Kesteren in de Dorpskerk een warm pleidooi voor de klanten van de Voedselbank.
De kerkgangers bij wie dit optreden was aangekondigd, waren met vele gulle offers naar de dienst gekomen en de oogst van de inzameling was geweldig. Op maandag konden door de bestuursleden van de stichting Voedselbank Wassenaar liefst 10 dozen met houdbare producten worden gevuld.

Vacatures
Voor magazijnwerk op woensdag en de wekelijkse uitdeling van producten op donderdag is er plaats voor nieuwe medewerkers.
Op de woensdagochtend is er tussen 10.00 en 11.00 uur behoefte aan een sterke man/vrouw die enig tilwerk niet schuwt. Op de donderdagochtend is er tussen 11.00 en 12.30 ruimte voor mannen en vrouwen, zo mogelijk in het bezit van een rijbewijs B.
Bij voldoende aanmeldingen kan de wekelijkse dienst worden omgezet naar één keer in de 2 of 3 weken. Nadere informatie op www.voedselbankwassenaar.nl of bij het bestuur (tel. 070-5112293) of email: Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken..
Schriftelijke reacties kunnen worden gericht aan de secretaris: Dr. Duetzlaan 62, 2242 RR Wassenaar