zaterdag 24 februari 2018

K Kunst & cultuur

In de herfstvakantie naar Peter en de Wolf

Wassenaar - Het muzikale sprookje Peter en de Wolf is tijdens de herfstvakantie te zien in Theater Warenar. Verteller Gijs van Rhijn en zijn muzikanten spelen op woensdag 18 oktober een hedendaagse versie van het bekende muziekstuk van Prokofjev. De voorstelling is geschikt voor kinderen vanaf 3 jaar en hun (groot)ouders. Meer informatie vindt u op www.warenar.nl. Kaarten bestellen voor deze matinee kan via de website www.warenar.nl.

Van opa mag Peter absoluut niet door het tuinhekje naar buiten. Veel te gevaarlijk. Maar Peter is nieuwsgierig en gaat toch het weiland in. Daar staat hem een spannend avontuur te wachten.

Vertelkunstenaar Gijs van Rhijn, bassist Ronald Jonker en pianiste Japke Hartog frissen het alom geliefde sprookje van Prokofjev uit 1936 op en vullen het aan met nieuwe kinder-kleinkunstliedjes. Swingende liedjes die op speelse wijze het landschap beschrijven, dromerige liedjes om heerlijk op te doezelen en dommelen; stuk voor stuk brengen ze het vogeltje, de eend, de kat, de wolf, opa en natuurlijk de heldhaftige Peter opnieuw tot leven in deze swingende familievoorstelling.

Over de makers:
Gijs van Rhijn won in 2011 het Leids Cabaret Festival. De jury hing aan zijn lippen vanwege zijn sterke mimiek en dynamiek in zijn verhalen. Mede door zijn jarenlange ervaring in het onderwijs weet hij kinderen moeiteloos mee te krijgen naar de mooiste sprookjeswerelden.
Japke Hartog is een veelzijdig en bevlogen zangeres en pianiste. Als muzikaal leidster is ze al lang betrokken bij projecten met kinderen en jongeren.
Ronald Jonker is een gepassioneerd muzikant, erg betrokken bij alles wat hij doet, hij speelde in diverse bands en is basgitaarleraar voor groot en klein.

Voor iedereen vanaf 3 jaar.

Kaartverkoop
U kunt genieten van Peter en de Wolf op woensdag 18 oktober in Theater Warenar. De voorstelling begint om 14.30 uur. Kaarten kosten € 7,50 en u kunt ze reserveren via www.warenar.nl.

Populair Nieuws

Meld u aan voor onze dagelijkse nieuwsbrief

 

@wassenaarders

Fri Feb 23 19:16:33 +0000 2018

Lokaal Wassenaar!: Ouderenbeleid is maatwerk! #Wassenaar #LokaalWassenaar #GR2018 https://t.co/sYdiDE5xn5
Fri Feb 23 17:07:21 +0000 2018

👓 Het laatste nieuws van 23-02-18 op https://t.co/K5sfMwtUnl - https://t.co/VR5aAPJY1n