zaterdag 24 februari 2018

E Events

Wensen komen uit bij Claris Zorgvilla

Wassenaar - Afgelopen vrijdag sprak Willem Holleman, de kersverse directeur van Claris Zorgvilla Den Deijl aan de Rijksstraatweg 352 de bewoners, familieleden en personeel toe: “Het is mijn vijfde werkdag en een bijzondere dag; het is Nationale Ouderendag. Op deze dag vervullen wij de wensen onze bewoners. Het gaat vaak niet om grote dingen maar kleine dingen zoals een knuffel, een wandeling of een lunch.

De bewoners moeten zich hier thuis voelen en ik kom op bezoek.” Maar het bleef niet bij woorden. De wethouder van Sociale Zaken, Inge Zweerts de Jong deelde wenstegeltjes uit. Iedere bewoner kreeg een eigen tegeltje met zijn of haar wens erop; “Ik wil graag nog een keer naar Zeeland”, “Ik wil graag een keer naar een klooster”, Ik zou graag een keer naar Parijs gaan”, “Ik wil een hondje” en “Ik wil graag slapen, daar hou ik zo van”. De tegeltjes worden binnenkort op de kamers opgehangen.

Als thuis wonen niet meer gaat, bieden de zorgvilla’s van Claris Zorggroep ouderen met dementie een nieuw thuis. Een plek waar zij welkom zijn en zich welkom voelen.

www.claris-zorggroep.nl

*Bij het maken van de foto’s is rekening gehouden met de privacy van de bewoners.

Populair Nieuws

Meld u aan voor onze dagelijkse nieuwsbrief

 

@wassenaarders

Fri Feb 23 19:16:33 +0000 2018

Lokaal Wassenaar!: Ouderenbeleid is maatwerk! #Wassenaar #LokaalWassenaar #GR2018 https://t.co/sYdiDE5xn5
Fri Feb 23 17:07:21 +0000 2018

👓 Het laatste nieuws van 23-02-18 op https://t.co/K5sfMwtUnl - https://t.co/VR5aAPJY1n