dinsdag 21 mei 2019

E Events

Het volgende Repair Café Wassenaar is op 11 oktober

Wassenaar - Heeft u kapotte spullen te repareren? Kom langs! Haven 69 (bij Middin), tussen 14.00 en 16.00 uur. Repair Café’s bestaan inmiddels 8 jaar, en zijn bedacht door de Amsterdamse Martine Postma. Haar idee is aangeslagen, wereldwijd zijn er nu 1359 café ‘s! Van 14 tot 21 oktober is er zelfs een internationale Repair Week. Maar ons Café stond al gepland voor 11 oktober.

CD spelers, waterkokers, lampen, broodroosters, stofzuigers, kleding, textiel, speelgoed...kapot? Ons team deskundige vrijwilligers staat voor u klaar! Thee of koffie is verkrijgbaar. Voor de gegeven hulp vragen we een vrijwillige bijdrage.

De locatie Haven 69 bereikt u via de Havenstraat (zijstraat van de van Zuylen van Nijeveltstraat) of via de Oostdorperweg en Dr Leydsstraat. De ingang is aan de rechterkant van het Middin gebouw, bij de Repair Café posters.

Het Repair Café is er elke 2e woensdag van de maand, volgende keer 8 november. U kunt ons bereiken via Mechteld Nije, Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken..

Advertorial

Monuta 500px

Bijzonder afscheid regelen?

Het voorbereiden van een uitvaart is een emotioneel traject. In een relatief korte tijd moet er veel geregeld worden. Een periode waarin eigenlijk tijd en aandacht voor het verlies centraal moet staan. Bij Monuta proberen we het traject zo prettig en waardig mogelijk te laten verlopen. Met onze jarenlange ervaring helpen wij u graag in deze moeilijke periode. We nemen u de zorg uit handen, zodat u rustig afscheid kunt nemen. Lees meer.

Wassenaarse Slag LIVE

Populair Nieuws

Meld u aan voor onze dagelijkse nieuwsbrief