maandag 27 mei 2019

E Events

Halloweenkoorts in Wassenaar

Wassenaar - In de winkel Feest BijMiez aan de Oostdorperweg is het al heel druk. Er stoppen twee blauwe fietskarren met 10 kinderen met 2 juffrouwen. Kinderdagverblijf DolFijn komt Halloween inkopen doen. De kinderen kijken hun ogen uit. Een jongetje zegt tegen de juffrouw: “Kijk een enge bruid!” De juffrouw: “Als je niet goed luistert moet je daar later mee trouwen” Alle kinderen schieten in de lach.

Eigenaresse Michelle Hof: “Het is al lekker druk. De maskers gaan als warme broodjes over de toonbank. Het gedoe met de horrorclowns is voorbij. De horrorclown is weer in. Veel kinderen doen mee aan de Oostdorp Fright Night op vrijdag 27 oktober of aan de Trick or Treat-optocht van de American School of The Hague (ASH). Ouders zullen snoep kopen om hun leven te redden en er worden honderden euro's uitgegeven aan de meest enge kostuums. Waar in andere gemeenten Halloween niet veel meer om het lijf heeft dan wat pompoenen en verkleedpartijtjes, proberen Wassenaarders hun dorp zo griezelig mogelijk te maken. De Amerikaanse gemeenschap tovert de straten om tot een waar spookhuis en ze hebben de Nederlanders aangestoken. Ze halen alles uit de kast. 'Halloween is ons carnaval'.”

Advertorial

Monuta 500px

Bijzonder afscheid regelen?

Het voorbereiden van een uitvaart is een emotioneel traject. In een relatief korte tijd moet er veel geregeld worden. Een periode waarin eigenlijk tijd en aandacht voor het verlies centraal moet staan. Bij Monuta proberen we het traject zo prettig en waardig mogelijk te laten verlopen. Met onze jarenlange ervaring helpen wij u graag in deze moeilijke periode. We nemen u de zorg uit handen, zodat u rustig afscheid kunt nemen. Lees meer.

Wassenaarse Slag LIVE

Populair Nieuws

Meld u aan voor onze dagelijkse nieuwsbrief