S.V.Wassenaar dicht bij het eerste punt

29 oktober 20172 minute read

Wassenaar – Op een winderige zaterdagmiddag speelde KSD-Marine en S.V. Wassenaar tegen elkaar . In een gelijk opgaande wedstrijd met veel strijd aan beide kanten. In de 14 min werd een verdedigende fout van S.V. Wassenaar gelijk afgestraft door KSD-marine 1-0 . S.V Wassenaar bleeft na deze achterstand gewoon voetballen.

Een lange bal van de LJ Sport/ Groenewegen formatie werd verkeerd beoordeeld door de verdediging van KSD-marine en werd koel benut door Glenn Verburg 1-1 . In de blessuretijd kreeg KSD-marine een vrije trap waar de scheidsrechter niet goed de situatie inschatte en dus ongelukkig werdt binnen geschoten door KSD-marine 2-1 . Na de rust begon S.V. Wassenaar zeer sterk na een schitterende pas van Bryan Verbeek maakte Glenn Verbrug het op een magistrale manier af . Daarna werdt het een fysiek gevecht tussen beide teams . Tot iedereen zijn verbazing gaf de scheidsrechter na een gewoon duel in het strafschopgebied een penalty aan KSD-marine wat het echt niet was . Deze werdt benut door KSD-marine 3-2. S.V. Wassenaar ging alles of niets spelen daardoor kwam err ruimte achterin,in de blessuretijd maakte KSD-marine 4-2 ondanks alles speelde S.V. Wassenaar een goede wedstrijd met deze instelling moeten de punten toch een keer komen.