woensdag 21 februari 2018

E Events

Christmas Concert van het American Protestant Church Choir

Wassenaar - Zondag 17 december heeft het koor van de Amerikaanse kerk in Den Haag het jaarlijkse Kerst Concert. Deze keer heeft het koor ervoor gekozen om de hoogtepunten van, het zeer nauw met kerst verbonden stuk van J.S. Bach “het Weihnachtsoratorium“(of Kerstoratorium) (BWV 248) uit te voeren. Het is een bijzonder werk dat bestaat uit zes afzonderlijke delen die inhoudelijk met elkaar zijn verbonden. De teksten zijn ontleend aan het Evangelie volgens Lucas en het Evangelie volgens Mattheüs en vertellen op bijzondere wijze het kerstverhaal.

Naast dit mooie werk zal het APCH koor ook enkele andere kerstlieden uitvoeren. Het hele concert zal ongeveer een uur duren.

Het koor wordt ondersteund door zeer goede solisten, veelal gevorderde studenten van het conservatorium in Den Haag. De begeleiding van het concert is in handen van de vaste organist van het koor Gijsbert Kok. De dirigent is John Bakker.
Het concert begint om 16.00 uur. De entree is gratis, een vrijwillige bijdrage wordt zeer gewaardeerd.
Vanaf een half uur voor het concert bent u welkom
Voor meer informatie kunt u een mailen naar John Bakker. Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.

The American Protestant Church of The Hague

Esther-de Boer van Rijklaan 20, Den Haag

Populair Nieuws

Meld u aan voor onze dagelijkse nieuwsbrief

 

@wassenaarders

Wed Feb 21 10:44:26 +0000 2018

The Tickets in Bibliotheek Wassenaar #Wassenaar #OBVW #TheTickets https://t.co/6tXsFiG1Vc
Wed Feb 21 09:34:06 +0000 2018

VVD (lijst 1) stelt graag Gerbrand Nijman op plaats 10 aan u voor #Wassenaar #VVD #GR2018 https://t.co/2xJv9TDpVi