woensdag 21 februari 2018

E Events

Starlight (2/4)

Wassenaar - Op zondag 24 december staat er een geweldige kerstdienst gepland in de Evangeliegemeente Wassenaar, met als thema Starlight. De komende weken tot kerst wordt er elke week een interview gehouden met een van onze leden. Het tweede interview wordt gehouden met Annefleur van Heuvelen.

Even voorstellen...
Ik ben Annefleur, 27 jaar, getrouwd met Juri en samen hebben we een zoontje van 14 maanden. Ik ben bedrijfsleider bij een café restaurant in Leiden. Sinds mijn 12e jaar kom ik in de Evangeliegemeente Wassenaar.

Wat betekent kerst voor jou?
Kerst betekent voor mij dat Jezus naar de aarde is gekomen en ik daardoor bij Hem mag komen. Het kerstfeest doet mij er steeds weer aan denken hoe wonderbaarlijk het is dat God zijn Zoon heeft gestuurd naar de aarde, speciaal voor ons. God vindt mij het waard, dat Hij in al Zijn grootheid, zo dichtbij wil komen. Dat heeft het voor mij zo persoonlijk gemaakt.

Tijdens de kerstdienst speelt de band ‘We are the sound’ en jij bent de zangeres van de band. Wat wil je tijdens de dienst als zangeres uitdragen?
Ik wil aan de mensen laten horen waar het om gaat tijdens kerst. Ik zing heel graag en in de liederen kan ik mijn hart laten spreken. Door middel van de liederen en de muziek wil ik het verhaal van kerst bekend maken. Muziek geeft een extra dimensie, het brengt mensen dichter tot God.

Wat wil je de lezer meegeven?
Wees welkom bij de kerstdienst om te ontdekken wat God aan jou wil laten zien en sta open voor Zijn liefde en voor wat Hij jou wil geven.

Alle interviews zijn ook te lezen op www.egwassenaar.nl

Populair Nieuws

Meld u aan voor onze dagelijkse nieuwsbrief

 

@wassenaarders

Wed Feb 21 10:44:26 +0000 2018

The Tickets in Bibliotheek Wassenaar #Wassenaar #OBVW #TheTickets https://t.co/6tXsFiG1Vc
Wed Feb 21 09:34:06 +0000 2018

VVD (lijst 1) stelt graag Gerbrand Nijman op plaats 10 aan u voor #Wassenaar #VVD #GR2018 https://t.co/2xJv9TDpVi