donderdag 21 februari 2019

E Events

Zondag 17 december Puur Natuur Markt in kerstsfeer

Wassenaar - Speciaal voor de kerst vindt de Puur Natuurmarkt ditmaal plaats op de kerstkoopzondag. Vanaf 11.00 uur ben je van harte welkom op de van Hogendorpstraat voor originele en handgemaakte cadeautjes voor de komende feestdagen, homemade specialiteiten en heel veel mooie lokale producten.

Proef de huisgemaakte bonbons van Eckart, een gedreven –nog zeer jonge- Wassenaarse ondernemer, jam uit de eigen moestuin, honing van ‘onze’ bijen en vers kruidenzout, verrijkt met Wassenaarse kruiden. Vraag Carolien en Hans naar hun laatste olijvenoogst in Italië en Spanje. Ze nemen speciaal voor ons hun eerst olijfolie mee naar de markt. Mapleabroad komt met een verrukkelijke ahornsiroop van hun Canadese buren. Er zijn pies, verse boerenkazen uit het Groene hart, gegrilde biologische kippen en huisgemaakte kerstcakes. Ontmoet Alexander van de Historische Scheepstimmerwerf in Warmond, pas een hoed bij hoedenmaakster Susan, zoek een fijn kettinkje uit bij Anne van la petite Francaise en een feestelijk ‘second life’ tasje bij Kek voor bij je feestoutfit. Natuurlijk staat Anatolia er ook met haar zelfgemaakte zepen, Kirsten met plaids en wol, Thomas met zijn eigen lijn servies en Kees met prachtige kerstboeketten.

De hele dag verzorgt dj Tim ouderwets de muziek, de kerstman komt langs en de omliggende terrassen hebben heathers en verwarmende winterse drankjes om lekker even bij te komen. Zo kun ontspannen naar de met hout en veel groen versierde kerstkramen kijken, genieten van de gezellige sfeer, bij praten met je vrienden en overleggen of je nog even terug gaat naar die ene kraam. We verheugen ons op je komst!