woensdag 23 juni 2021

A Algemeen

Uw kind in Oeganda wacht op u!

Wassenaar - Wilt u Achilla adopteren? Kent u Achilla, Gifted, Akech, Leah, Simon en Betty? Ze zijn net als uw eigen kinderen, spontaan, nieuwsgierig, grappig, ondeugend en soms ook wel eens vervelend. Een ding hebben deze kinderen gemeen, ze gaan allemaal erg graag naar school. Misschien is dat wel anders dan uw kinderen. Hilton Achilla begeleidt de kinderen, zorgt ervoor dat ze eten krijgen en geeft ze onderdak. Helaas ontbreekt het Hilton aan voldoende geld om alle kinderen naar school te kunnen laten gaan. Hilton zoekt in u de ouder die het kind kan en wil helpen.

Heeft u er ooit aan gedacht om een “eigen” kind in Oeganda te hebben? Het antwoord op deze vraag is eigenlijk niet belangrijk. Belangrijker is om NU, direct aan het begin van het nieuwe jaar, de eerste stap te zetten om uw “eigen” kind in Oeganda te helpen. Anita Bellekom kent alle weeskinderen, die op het terrein van de Victory Primary School in Kampala wonen, persoonlijk. Zij kent hun wensen en weet wat er in hen omgaat. Zij kan u dus in detail op de hoogte houden van de ontwikkeling van uw kind. Een paar keer per jaar ontvangt u dan schriftelijk de informatie en ook foto’s van uw kind. De kosten voor een basisschoolkind zijn gemiddeld 25 euro per maand.

Een kind met een leeftijd als uw (klein)kinderen?
Achilla, een jongen van 7 jaar. Engels is zijn favoriete les, rood is zijn lievelingskleur en hij vindt lezen het leukste om te doen. Hij is lief voor de andere kinderen, heeft veel vriendjes en wil later dokter worden. En dan Akech, een meisje van 6 jaar. Zij vindt school het leukste wat er is, haar favoriete les is rekenen, ze is heel erg goed in Engels en wil later juf worden. Eigenlijk vindt ze alle kleuren en dieren leuk, is een grote zus voor alle kleine kinderen en een echte lieverd.

Vanzelfsprekend is een eenmalige donatie voor de kinderen ook van harte welkom. Wilt u meer weten over het project in Oeganda, neem dan contact op met Anita Bellekom, 06-57710456 of per email Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken..

Nieuwjaarsbijeenkomst Run for Rio 
U bent allen van harte welkom op de nieuwjaarsbijeenkomst van Run for Rio. Deze vindt plaats op 14 januari 2018 om 15.00 uur in de St. Jozefschool te Wassenaar.