zondag 18 februari 2018

K Kunst & cultuur

Victor Reinier en Renée Soutendijk in Theater Warenar

Wassenaar - Victor Reinier en Renée Soutendijk zijn op vrijdag 19 januari in Warenar te zien in het toneelstuk Roem, geschreven door Ger Thijs. Voorafgaand aan het stuk is er vanaf 19.30 uur een inleiding in de Persijnzaal. Meer informatie over deze en andere voorstellingen vindt u op de website van Theater Warenar. Kaarten bestellen kan gemakkelijk via de website www.warenar.nl.

Ger Thijs, een van de belangrijkste toneelauteurs van ons land en onder meer bekend van het prachtige ‘De Kus’, schreef speciaal voor steracteurs Victor Reinier en Renée Soutendijk een treffend toneelstuk. ‘Roem’ voert ons mee naar de wereld van de BN’ers. Wat doet bekendheid met iemands karakter? En wat gebeurt er als de held van zijn voetstuk valt?

Als het personage van een acteur (Victor Reinier) uit een politieserie geschreven wordt, stort zijn wereld in. Decennialang was hij de held met wie iedereen gezien wilde worden. De fans stonden in de rij voor zijn handtekening of foto. Zijn ontslag maakt daar een bruut einde aan en hij gaat wanhopig op zoek naar psychische hulp. De behandelend psychiater (Renée Soutendijk) doet haar uiterste best de relatie zakelijk te houden, maar gaandeweg de sessies groeit de band tussen patiënt en behandelaar.

Om 19.30 uur is er een inleiding op het stuk in de Persijnzaal

Tekst: Ger Thijs
Regie: Hanneke Braam
Met: Victor Reinier en Renée Soutendijk

Kaartverkoop
U kunt genieten van Roem op vrijdag 19 januari in Theater Warenar. De voorstelling begint om 20.15 uur. Kaarten kosten € 25 en u kunt ze reserveren via www.warenar.nl.

Populair Nieuws

Meld u aan voor onze dagelijkse nieuwsbrief

 

@wassenaarders

Sun Feb 18 17:04:25 +0000 2018

👓 Het laatste nieuws van 18-02-18 op https://t.co/K5sfMwtUnl - https://t.co/ge4pF1bKE2
Sun Feb 18 16:28:50 +0000 2018

Terugplaatsen en opknappen van waardevolle grenspaal #Wassenaar #CDA #GR2018 https://t.co/3FMuZVxCUs