zondag 18 februari 2018

A Algemeen

Speeddaten met Griekse zwerfhonden

Wassenaar - De Wassenaarse Tamara Vinkesteijn- Gordijn van de Stichting GaGa Animal Care: ‘De te adopteren Griekse zwerfhonden logeren bij gastgezinnen. Wij organiseerden afgelopen zondag een speeddate tussen mensen die een hond zoeken en Griekse zwerfhonden. Er was veel animo voor. Als onderdeel van de adoptieprocedure zijn de mensen door ons van te voren wel zeer nauwkeurig geselecteerd.

Onze stichting GaGa Animal Care steunt en bemiddelt voor Gerbien Fricke die op Lesbos al 17 jaar honden opvangt en dus al heel veel ervaring heeft en vlekkeloos het karakter van een hondje kan beschrijven. Bij het gastgezin komt de hond vanuit Griekenland logeren tot hij /zij klaar is voor een baasje waar hij voor altijd blijven mag.

Ook willen we aandacht vragen voor de dreigende sluiting van onze opvang op Lesbos. Hiervoor is er een grote internationale actie opgezet.

Wil je daadwerkelijk iets betekenen voor een kansloze Griekse zwerfhond? Dat kan door een hond van een stichting te adopteren of gastgezin te worden. Hierdoor verander je niet de wereld, maar voor deze hond verandert zijn wereld wel.’

Info: www.gagaanimalcare.com

Populair Nieuws

Meld u aan voor onze dagelijkse nieuwsbrief

 

@wassenaarders

Sun Feb 18 17:04:25 +0000 2018

👓 Het laatste nieuws van 18-02-18 op https://t.co/K5sfMwtUnl - https://t.co/ge4pF1bKE2
Sun Feb 18 16:28:50 +0000 2018

Terugplaatsen en opknappen van waardevolle grenspaal #Wassenaar #CDA #GR2018 https://t.co/3FMuZVxCUs