zondag 24 maart 2019

P Politiek

Lokaal Wassenaar!: De entree van Wassenaar is ons visitekaartje

Wassenaar - De entree van Wassenaar is ons visitekaartje voor allen die Wassenaar binnenrijden. Vrijwel langs alle richtingen kom je via een mooie entree Wassenaar binnen, behalve via de A44. Momenteel is het daar een rommeltje door de aanleg van de Rijnland route. Op zich begrijpbaar, waar gehakt wordt vallen spaanders.

Er staan echter nog wat oude loodsen en er is tevens een bedrijf gevestigd wat handelt in sloopmaterialen. De aanblik van dit alles is Wassenaar onwaardig.
In de dagelijkse file, kunnen automobilisten kijken naar deze niet erg fraaie entree van “Villadorp Wassenaar”. Zij zien ook, dat daar regelmatig gevaarlijke situaties ontstaan, omdat daar - ondanks een stopverbod voor alle voertuigen - vaak auto’s staan op deze smalle parallelweg. Een onveilige wegsituatie is het gevolg.
Nu met de komst van de Rijnland Route het gehele noorden (letterlijk) op de schop gaat, is Lokaal Wassenaar! van mening dat het gehele gebied nodig een face-lift moet ondergaan.
Lokaal Wassenaar! zal zich dan ook inzetten om, naast alle werkzaamheden voor de Rijnland Route, het gebied te gaan ontdoen van allerlei visueel storende elementen. Tevens zullen wij er op aandringen dat dusdanig handhavend wordt opgetreden dat aan zowel verkeersregels als verdere regelgeving wordt voldaan.
Wassenaar is een mooi dorp. Er is geen reden waarom de entree in het noorden een uitzondering zou moeten zijn.

Fred Weyn, Ellen Klaver, Maria Bellekom-Vogels.

LokaalWassenaar! Is de nieuwe lokale partij voor alle Wassenaarders. Passie voor Wassenaar en WatWassenaarWil hebben hun krachten gebundeld en gaan samen verder als LokaalWassenaar! DE partij voor een zelfstandig Wassenaar.
Website : www.lokaalwassenaar.com