dinsdag 21 mei 2019

S Sport

Clubkampioenschappen 2018 bij Badmintonclub Wassenaar

Wassenaar - Op zaterdag 17 februari was het weer tijd voor de clubkampioenschappen bij Badmintonclub Wassenaar. Met 26 ingeschreven leden (zowel jeugd als senior) en 58 wedstrijden werd het een mooie en gezellige zaterdag met spannende wedstrijden. Dit jaar was Marco van Leeuwen na een ernstige blessure weer van de partij en moest hij in de finale Maarten Konings, vorig jaar onze clubkampioen, verslaan. Dit lukte en opnieuw werd Marco onze clubkampioen. Bij de dames is Eveline Spring in ’t Veld (ook een jaartje overgeslagen) clubkampioen geworden en mocht zij net als Marco de wisselbeker mee naar huis nemen.

Daarnaast haalde Eveline ook bij de damesdubbel met Monique Hilgeman en gemengd dubbel met Maarten Konings de tweede plaats. Marco behaalde met Monique bij de gemengd dubbel ook de eerste plek en bij de herendubbel met Jim Stegeman de tweede plek. Bij de jeugd zijn er ook leuke wedstrijden gespeeld, maar er waren helaas te weinig inschrijvingen om de heren en damesdubbel te spelen. In de laatste finale partij van de herenenkel in de derde set werd Luc Schiebroek geveld door een zweepslag en moest de wedstrijd opgeven. Clubkampioenen bij de jeugd werden Nils Zuidhoek en Mandy de Zwart. Zij mochten de wisselbeker gesponsord door Eric van Leeuwen van de sporthal mee naar huis nemen. Er was voor iedere deelnemer een medaille van Domburg sportprijzen. Al met al een geslaagde clubkampioenschappendag voor Badmintonclub Wassenaar.

Winnaars clubkampioenschappen 2018

Jeugd

DE
1 Mandy de Zwart
2 Sanne Losekoot

HE
1 Nils Zuidhoek
2 Luc Schiebroek

GD
1 Kai van der Ploeg en Cecile Altorf
2 Euan Honeyman en Alice Honeyman

Senioren

GD
1 Marco van Leeuwen en Monique Hilgeman
2 Maarten Konings en Eveline Spring in 't Veld

DD
1 Scarlet van der Kwaak en Sanne Voogel
2 Eveline Spring in 't Veld en Monique Hilgeman

HD
1 Maarten Konings en Remco de Rooij
2 Marco van Leeuwen en Jim Stegeman

DE
1 Eveline Spring in 't Veld
2 Mandy de Zwart

HE
1 Marco van Leeuwen
2 Maarten Konings

Advertorial

Monuta 500px

Bijzonder afscheid regelen?

Het voorbereiden van een uitvaart is een emotioneel traject. In een relatief korte tijd moet er veel geregeld worden. Een periode waarin eigenlijk tijd en aandacht voor het verlies centraal moet staan. Bij Monuta proberen we het traject zo prettig en waardig mogelijk te laten verlopen. Met onze jarenlange ervaring helpen wij u graag in deze moeilijke periode. We nemen u de zorg uit handen, zodat u rustig afscheid kunt nemen. Lees meer.

Wassenaarse Slag LIVE

Populair Nieuws

Meld u aan voor onze dagelijkse nieuwsbrief