maandag 25 oktober 2021

A Algemeen

Word Vrijwilliger! Week 10 2018

Wassenaar - A.s. vrijdag en zaterdag (9 en 10 maart) is het weer zo ver! Dan gaat de grootste landelijke vrijwilligersactie NLdoet weer van start. Honderdduizenden vrijwilligers steken enthousiast de handen uit de mouwen tijdens duizenden vrijwilligersklussen van een dag(deel) verspreid over heel Nederland. Ook in Wassenaar zullen vrijwilligers het nodige werk gaan verzetten. Doe je ook mee? Kijk op www.nldoet.nl waar nog handjes nodig zijn en neem je familie, vrienden, collega's of buren mee. Ervaar hoe leuk vrijwilligerswerk is en hoeveel voldoening het geeft. Of ga aan de slag met een meer structurele vrijwilligerstaak. Bekijk vrijblijvend de circa 100 uitstaande vacatures bij de Vrijwilligerscentrale Wassenaar (VCW).

Een greep uit het VCW aanbod:
* Bij Museum Voorschoten is plaats voor enthousiaste vrijwilligers. Ben jij de nieuwe collega Gastvrouw/-heer (Vacaturecode F 075) die bezoekers opvangt en wegwijs maakt? Of vertel bezoekers, samen met collega's, iets over de collectie als Suppoost (vacaturecode F 067) Of word Lid van de Tentoonstellingsgroep (Vacaturecode F 061) bestaande uit 10 mensen. Samen zorgen zij voor de thema's en exposities over heden en verleden van Voorschoten die dit Museum zo bijzonder maken.
* De Vrijwilligerscentrale Wassenaar zoekt collega's die het team van Consulenten (Vacaturecode B 068) komen versterken gedurende een ochtend in de week. Help jij vrijwilligers aan leuk en passend vrijwilligerswerk in Wasenaar?
* Ruim 2 miljoen mensen in ons land lijden aan een vorm van Reuma. Help je mee als Collectant (Vacaturecode G 026) in de week van 19 t/m 24 maart a.s. om onderzoek naar remedies voor deze nare ziekte te kunnen financieren? Of help mee de collecte te organiseren als Wijkhoofd (Vacaturecode G 027) in Rijksdorp of Clematieslaan/Deylerweg.

Meer weten over deze of andere vacatures in het vrijwilligerswerk? Ga vrijblijvend langs bij VCW in de Van Heeckerenstraat 2. Bel 511 31 33 of stuur een email naar Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken. Kijk op www.vrijwilligerscentralewassenaar.nl Openingstijden ma t/m do van 09.30-12 uur. Op vrijdag kun je terecht bij de Bibliotheek tijdens het vrijwilligersspreekuur van 10-12 uur. Vraag naar de vacaturemappen bij de Bibliotheek of het Gemeentehuis.