woensdag 22 mei 2019

P Politiek

Lokaal Wassenaar! 100 jaar vrouwenkiesrecht: Gebruik je stem!

Wassenaar - Met het oog op Internationale Vrouwendag 8 maart en 100 jaar vrouwenkiesrecht in 2018 laten wij, als vrouwen die actief zijn in de Wassenaarse politiek, ons graag zien. Wij hebben ons kandidaat gesteld voor Lokaal Wassenaar! Wij doen hierbij een oproep aan alle vrouwen in Wassenaar om te gaan stemmen bij de gemeenteraadsverkiezingen op 21 maart.
In Wassenaar zijn 6 van de 21 raadsleden vrouw. Van de 4 wethouders is er slechts één een vrouw.

Dit is iets beter dan het landelijk gemiddelde. Maar het blijft minder dan de helft. Dit moet beter. En gelukkig kan dat ook. Vrouwen moeten even veel politieke invloed hebben als mannen. Vrouwen moeten hun stem laten horen als het gaat om duurzame afvalverwerking, goed onderwijs, een solide financieel beleid, verkeer, zorg en nog veel meer. Het is een zaak van zelfstandigheid en gelijkwaardigheid. Ook in Wassenaar! Wij zijn er daarom trots op dat wij de kans krijgen om als vrouw te worden gekozen.

Lokaal Wassenaar! nodigt de vrouwelijke kandidaten van alle partijen en andere geinteresseerde dames uit om een convenant te ondertekenen. Met elkaar gaan wij ons inzetten om meer vrouwen te betrekken bij de lokale politiek. Op deze manier hopen wij meer vrouwen te krijgen in de Wassenaarse gemeenteraad. De ondertekening vindt plaats op 10 maart om 17 uur op het pleintje voor Broeders. Stem op Lokaal Wassenaar! Lokaal is er voor allemaal. Stem op een lokale vrouw!

Inge Zweerts de Jong, Maria Bellekom-Vogels, Ellen Klaver, Ingrid Pauli, Dorine Nieuwzwaag en Pascale Toth.

Lokaal Wassenaar! is de nieuwe lokale partij voor alle Wassenaarders. Passie voor Wassenaar en Wat Wassenaar Wil hebben hun krachten gebundeld en gaan samen verder als Lokaal Wassenaar!

Advertorial

Monuta 500px

Bijzonder afscheid regelen?

Het voorbereiden van een uitvaart is een emotioneel traject. In een relatief korte tijd moet er veel geregeld worden. Een periode waarin eigenlijk tijd en aandacht voor het verlies centraal moet staan. Bij Monuta proberen we het traject zo prettig en waardig mogelijk te laten verlopen. Met onze jarenlange ervaring helpen wij u graag in deze moeilijke periode. We nemen u de zorg uit handen, zodat u rustig afscheid kunt nemen. Lees meer.

Wassenaarse Slag LIVE

Populair Nieuws

Meld u aan voor onze dagelijkse nieuwsbrief