maandag 25 maart 2019

K Kunst & cultuur

Joep Onderdelinden met nieuwe voorstelling in Theater Warenar

Wassenaar - Cabaretier Joep Onderlinden is op zaterdag 7 april te zien in Theater Warenar met zijn nieuwe programma OOIT. Opnieuw laat Joep zien dat hij een van de beste vertellers is in cabaretland. Meer informatie over deze en andere voorstellingen vindt u op de website van Theater Warenar. De voorstelling begint om 20.15 uur en kaarten bestellen kan gemakkelijk via www.warenar.nl.

Joep Onderdelinden is een rasverteller en entertainer. Meerdere malen werd hij geroemd om zijn beeldende, hilarische manier van vertellen. Hij wordt zelfs vergeleken met Toon Hermans. Joep kan inmiddels wel een vaste gast van Theater Warenar genoemd worden. Om de twee jaar staat hij op het podium van Wassenaar met een nieuwe voorstelling. Ditmaal heet zijn programma OOIT.

In OOIT zoekt Joep op zijn eigen absurde wijze, samen met zijn publiek het antwoord op de vragen: Hoe blijf ik een ‘blij ei’? Komt het OOIT nog goed? En, was het OOIT eigenlijk beter?

Joep heeft zich in allerlei disciplines laten zien als theatermaker. Vorig seizoen was hij betrokken bij elf theaterproducties. Hij regisseerde 4 musicals, speelde in 6 muziektheaterproducties, was als Postbode Siemen actief op Facebook met meer dan 30.000 trouwe volgers en toerde ondertussen met zijn tompouce langs de theaters voor zijn solovoorstelling TAART.

De publieksreacties logen er niet om: 'Ik heb de klemmen van m’n tepels gelachen'.

Kaartverkoop
U kunt genieten van Joep Onderdelinden op zaterdag 7 april in Theater Warenar. De voorstelling begint om 20.15 uur. Kaarten kosten € 17,50 en u kunt ze reserveren via www.warenar.nl.