maandag 25 maart 2019

E Events

Ga goed voorbereid op huizenjacht, kom naar de Rabo Woonweken

Wassenaar - De Nederlandse economie draait weer op volle toeren waardoor het vertrouwen in de koopwoningmarkt toeneemt. Hierdoor ontstaan bij woning(ver)kopers veel vragen zoals: Hoeveel kan ik lenen? Hoe weet ik of ik een huis voor de juiste prijs (ver)koop? Kan ik een verbouwing meefinancieren? Hoe werkt het als ik mijn kinderen een deel schenk? Tijdens de Woonweken beantwoordt Rabobank deze vragen en maakt bewoners uit Wassenaar wegwijs op de woningmarkt.

Inloopspreekuur tijdens Woonweken
Om de beste kans op een huis te maken, is een goede voorbereiding van groot belang. Loop daarom tijdens de Rabo Woonweken binnen voor een vrijblijvend oriëntatiegesprek. De Rabobank adviseurs staan klaar om uw woonvragen te beantwoorden. Zo heeft u een compleet beeld van uw mogelijkheden als u op huizenjacht gaat. De Woonweken zijn van dinsdag 3 tot en met zaterdag 14 april.

Tijden en locaties
Rabobank kantoor Wassenaar
Hier kunt u tijdens de Rabo Woonweken op donderdag 5 & 12 april tussen 18.00 en 20.00 uur en op zaterdag 7 en 14 april van 10.00 tot 14.00 terecht met al uw woonvragen. Aanmelden is niet nodig.

In de regio Den Haag worden op meerdere locaties inloopspreekuren georganiseerd. Kijk op rabobank.nl/wonen voor meer informatie en alle locaties.