donderdag 21 februari 2019

S Sport

Mix 2 team Wassenaarse Volleybal Vereniging ongeslagen KAMPIOEN

Wassenaar - Vorige week vrijdag was de spanning in sporthal De Schulpwei meer dan voelbaar. De WVV Mix 2 kon namelijk als ze 2 of meer punten wisten te behalen in de wedstrijd tegen Aspasia mix 1 kampioen worden in poule C van de Regio West, Rijnland.

De start in set 1 was niet direct hoopvol. Pas na 11-9 kwamen de WVV-ers op gang en via 21-11 werd, puur op inzet, met 25-13 de winst van set 1 binnen gehaald. WVV, in de overtuiging dat de winst nu toch echt wel voor het grijpen lag liet Aspasia in set 2 alle hoeken van het speelveld zien. Wow, setwinst bij 25-8.
Om elke twijfel weg te nemen meenden de WVV-ers dat het beter was om ook voor de winst van set 3 te gaan. Ha...dat was sneller gezegd dan gedaan. Aspasia, bleek zeker geen kinderachtig team. Zij dwongen WVV tot beter volleybal en opletten. Pas na 19-15 kwam WVV los van Aspasia met de setwinst bij 25-18. Nu WVV zo goed bezig was zou het dan ook lukken om set 4 te pakken? Jawel, zij het minder eenvoudig dan gedacht want pas bij 25-21 hadden zij Aspasia eronder. Het gevolg een daverende 4-0 overwinnen en nog veel leuker het KAMPIOENSCHAP.

De teamleden Ana Maria González, Elly van Weerlee, Jeanne Taal, Gliselle Dimaiwat, Jan Willem van Reeuwijk, Jan Rijskamp, Timmo v.d. Kleij en Robert van Adrichem werden door trainer/penningmeester Wil Westgeest waarderend toegesproken met vooral mooie woorden voor aanvoerder Jan R. Een welverdiend Bravo.

De WVV Mix 1 begon tegen VCS uit Sassenheim zoals wel vaker dit seizoen wat ongelukkig. Met 2 invallers is het ook even wennen. Het leek er nu op of set 1 weggegeven werd. Verlies met 22-25. WVV herstelde zich echter voorbeeldig en wisten de overige sets met 25-18, 25-9 en 25-20 te winnen. Dus alsnog een knappe 3-1 winst.

Kom ook volleyballen bij de WVV. Pak je 'spullen' en doe meteen mee op de woensdagavondtraining van 20:15 tot 21:45 uur. Info bij secretaris Ruud Meershoek, tel 071-5119196 of kijk op www.wvv-wassenaar.nl.

Het WVV Lente....Vreugd Toernooi.

WVV organiseert op 21 april a.s. alweer voor de 7e keer het Lente...Vreugdtoernooi. Een Volleybaltoernooi voor beginnende en gevorderde mix recreatieteams in de leeftijd 15+. Er is mogelijk nog plaats voor enige teams. Dus wil je een leuke inspannende middag beleven schrijf je met een team in bij Peggy Verweij de organisatrice van het toernooi via Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.. Doe dat wel snel want vol is vol en dan heb je spijt dat je niet geweest bent.