woensdag 20 februari 2019

E Events

Bestel nu open haardhout bij de Rotary Club en steun de aankoop van een ‘Tovertafel’ voor huize Willibrord

Wassenaar - De houtactie van Rotary Club Wassenaar-ter Horst is een goede traditie in ons dorp. Ieder jaar wordt er prima open haardhout per kuub verkocht voor een goed doel. Dit jaar zamelen wij geld in voor een ‘Tovertafel’ t.b.v. de bewoners van SWZ Huize Willibrord.

Speels hulpmiddel voor dementie-patiënten
Een Tovertafel stimuleert patiënten in de midden- tot late fase van dementie tot meer fysieke en cognitieve activiteit. Het is in feite een kastje, dat boven een tafel aan het plafond hangt. Met behulp van de ingebouwde beamer, infraroodsensoren, luidspreker en processor projecteert de Tovertafel spellen op de tafel. De kleurrijke projecties reageren op de hand- en armbewegingen van de bewoners, die zo zelf met licht kunnen ‘spelen’. Plezier en verwondering staan voorop en daarbij wordt ook sociale interactie uitgelokt. Dat levert waardevolle momenten op met familieleden en verzorgenden.

Bestel nu een kuub prima haardhout
Op 14 april a.s. gaan de Wassenaarse Rotarians houthakken in de Hartekamp. Ze gaan vroeg beginnen, want er zijn al meer dan 100 kuub besteld. Het prima haardhout hout wordt dezelfde dag nog bij de kopers thuis afgeleverd in een praktische ‘big bag’. Hebt u nog niet besteld en wilt u ook graag een hele kuub prima haardhout ontvangen? Het kan nog! Als u nu direct een mail stuurt naar Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken., ontvangt u per omgaande een bestelformulier. Voor € 95 hakken de Rotarians aanstaande zaterdag een extra kuub hout speciaal voor u. Dan zit u er volgende winter warmpjes bij en u steunt de aankoop van een fijne Tovertafel voor de dementerende bewoners van SWZ Huize Willibrord.

Rotary helpt mensen. Meer weten over Rotary en ook meedoen? Neem dan contact op met voorzitter Pieter Sipkes, Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken..