dinsdag 03 augustus 2021

A Algemeen

Word Vrijwilliger! Week 16 2018

Wassenaar - Ongeveer de helft van alle Nederlanders is actief als vrijwilliger. Op onze scholen, in de buurten, bij onze sportverenigingen, als bestuurders, bij of voor goede doelen, in de zorg, voor dierenwelzijn of natuur- en cultuurbehoud. Bij jongeren tot 25 jaar is dat zelfs meer dan de helft. Samen houden we de kwaliteit van leven in ons land hoog. Ook in Wassenaar zijn jaarlijks duizenden vrijwilligers actief. Doe je ook mee? Heb jij tijd over om te investeren in ons dorp? Bij de Vrijwilligerscentrale Wassenaar vind je steeds zo’n 100 uitstaande vacatures in Wassenaar e.o. Kom vrijblijvend langs en ontdek de vrijwilliger in jezelf.

* Een blinde dame uit ons dorp zoekt een Kledingadviseuse (vacaturecode A 098). Help jij deze cliënt van Gemiva bij het uitzoeken van een passende outfit?
* Voor de bewoners op leeftijd zoekt Villa Sijthoffstaete Activiteitenbegeleiders/Maatjes (Vacaturecode A 123). Ga jij af en toe met hen wandelen, koken koffie drinken of onderneem je andere leuke activiteiten?
* Bij de Vrijwilligerscentrale Wassenaar, het steunpunt voor vrijwilligerswerk in ons dorp, is een actief Bestuurslid (Vacaturecode B 090) zeer welkom. Wie komt ons enthousiaste team versterken?
* Help mensen met een beperking zo zelfstandig mogelijk te functioneren. Bij Philadelphia zoeken ze Begeleiders (Vacaturecode A 115) die bewoners willen begeleiden/instrueren bij het koken, sporten en andere dagelijkse activiteiten.

Meer weten over deze of een andere vacature in het vrijwilligerswerk? Ga vrijblijvend langs bij de Vrijwilligerscentrale in de Van Heeckerenstraat 2. Bel 511 31 33 of kijk op www.vrijwilligerscentralewassenaar.nl Stuur een email naar Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken. Openingstijden ma t/m do van 09.30-12 uur. Op vrijdag kun je terecht op het vrijwilligersspreekuur in de Bibliotheek van 10-12 uur. Vraag naar de vacaturemappen bij de Bibliotheek of het Gemeentehuis.