zaterdag 16 februari 2019

S Sport

Het SUST principe van Toerclub de Kampioen

Wassenaar - Wij zijn een vereniging van toerfietsers. Wij fietsen voor ons plezier en zien graag wat meer dan de tegels van het fietspad of de derailleur van onze voorganger. De koffiepauze op ± 60% van de ritafstand is een belangrijk moment in het verenigingsleven. Hier worden de laatste nieuwtjes uitgewisseld over fietsen, routes, komende ritten, koffie-adressen, het wel-en-wee van onze leden, enzovoort.

Het SUST principe "Samen uit, samen thuis" staat hoog in het vaandel. Dus krijgt een deelnemer een lekke band of andere pech, dan helpen vele handen om het euvel te verhelpen.
Een aantal bijzondere ritten de komende weken:
- 6 mei: de Elfdorpentocht, georganiseerd door TC Stompwijk. kijk op http://www.toerclubstompwijk.nl/ voor alle informatie.
- 12 mei: Rondje voorrijder. De voorrijder neemt je mee op een prachtige tocht door de regio. Start om 08.30 u.
- 19 mei: de Voornetocht: we doen de Zuidhollandse eilanden aan met een boottocht als bonus. Start om 08.30 u.

Al deze ritten starten vanuit onze startlocatie Bar 't Ruime Sop, Jachtwerf Princehaven aan de Van Zuylen van Nijeveltstraat 100 in Wassenaar.

Uiteraard kunt u voor onze reguliere clubritten in het weekend en doordeweeks, de zogenaamde Kampioenritten ook terecht bij ons. Deze clubritten variëren in lengte van 50 tot 70 km. Bij vertrek is het dan altijd weer een verrassing welk deel van de regio we aan gaan doen.

Aan- of afmelden voor een rit is niet nodig: u komt wanneer u tijd, zin en gelegenheid hebt. Wel kan het in zéér uitzonderlijke gevallen een keer voorkomen dat u niemand treft, namelijk wanneer het weer zó slecht is dat ook wij het voor gezien houden! Maar bij enigszins fietsbaar weer zult u bij het startpunt altijd een aantal gelijkgestemden aantreffen.

Meer informatie vindt u op www.tcdekampioen.nl. Daar vindt u tevens de toerkalender voor de rest van het jaar.