woensdag 18 september 2019

K Kunst & cultuur

Boeiend programma in wassenaars festival...

Wassenaar - "Quo Vadis?" De 9de editie van het International Chamber Music Festival Wassenaar staat in het teken van "100 jaar einde van de Eerste Wereldoorlog". Waar komen wij vandaan en wat hebben we geleerd van het verleden...? Het festival bestaat uit 4 concerten die gegeven zullen worden van 31 mei t/m 3 juni 2018.

Internationaal bekende violiste Irina Simon-Renes heeft opnieuw een zeer bijzonder en exclusief programma samengesteld met indrukwekkende namen zoals de Georgische stervioliste Lisa Batiashvili en de veelgeprezen musici van Camerata RCO en het Alma Quartet. Het optreden van Batiashvili, vorig seizoen nog Artist-In-Residence bij het Koninklijk Concertgebouworkest, zal zeker een hoogtepunt worden!

Een opvallende keuze dit jaar is een concert in het Wassenaarse museum Voorlinden. Daar zal Stravinsky's "L’Histoire du Soldat" uitgevoerd worden met een gelijktijdige vertoning van de bekroonde animatiefilm van R.O. Blechman.

Het zeer gevarieerde 4 daagse programma omvat verder een vrolijk klassiek muziekfeest voor kinderen alsook een privé-concert voor hen die moeilijker naar een concertzaal kunnen komen in Seniorenresidentie Van Ommerenpark.

Bekijk het hele programma op http://www.icmf.nl/

Wassenaarse Slag LIVE

Populair Nieuws

Meld u aan voor onze dagelijkse nieuwsbrief