donderdag 23 mei 2019

E Events

Voorjaars kinderdisco in het Deijlercentrum

Wassenaar - Op zaterdag 26 mei organiseert Wijkgemeenschap Groot Deijleroord een kinderdisco . De bekende disjockey BLIJWIN draait muziek voor kleine en grotere kinderen, vanaf ca 3 jaar. Voor ouders is er gelegenheid om samen te genieten van een drankje en een hapje. Kinderen zijn vanaf 16.30 uur welkom in het Deijlercentrum. We gaan door tot 18.30 uur. Toegang is gratis.

Wij zijn heel blij dat DJ Blijwin in het Deijlercentrum met de Wassenaarse kinderen het voorjaar wil vieren. Met hem als DJ weten we zeker dat het super leuk wordt. De DJ zorgt ervoor dat alle kids lekker gaan dansen, springen en zingen.

Aanmelden is niet nodig; voor vragen kan je bellen met Maria Bellekom-Vogels 06 51 35 9334 of mailen naar Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.

Advertorial

Monuta 500px

Bijzonder afscheid regelen?

Het voorbereiden van een uitvaart is een emotioneel traject. In een relatief korte tijd moet er veel geregeld worden. Een periode waarin eigenlijk tijd en aandacht voor het verlies centraal moet staan. Bij Monuta proberen we het traject zo prettig en waardig mogelijk te laten verlopen. Met onze jarenlange ervaring helpen wij u graag in deze moeilijke periode. We nemen u de zorg uit handen, zodat u rustig afscheid kunt nemen. Lees meer.

Wassenaarse Slag LIVE

Populair Nieuws

Meld u aan voor onze dagelijkse nieuwsbrief