donderdag 23 mei 2019

E Events

Op vrijdag 1 juni was het feest op peuterspeelzaal Johan de Witt

Wassenaar - Voorafgaand aan de juffen dag werd Juf Simone Hofstra- de Graaf vanwege haar 25 jarig jubileum als hoofdleidster van PZS Johan de Witt, in het zonnetje gezet. Juf Simone heeft 25 jaar geleden de taak van hoofdleidster overgenomen van haar moeder. Juf Simone heeft zich gedurende deze 25 jaar met veel passie en bevlogenheid ingezet, om vele peuters in Wassenaar voor te bereiden op de gang naar de basisschool. Ouders kennen juf Simone als een lieve betrokken juf.

Simone werd afgelopen vrijdag met een groot spandoek aan de voorgevel onthaald. In het lokaal werd door de oudercommissie, in het bijzijn van ouders en kinderen een dankwoord aan juf Simone gericht. Waarna juf Simone bloemen en een cadeau in ontvangst mocht nemen. Ook Sandra de Geus werd in het zonnetje gezet en mocht bloemen in ontvangst nemen. Sandra de Geus werkt al meer dan 25 jaar met Juf Simone samen als vrijwilliger.
Als grote verrassing was het tuinbankje opgeknapt en ter eren van het 25 jarig jubileum van Juf Simone, omgedoopt tot het Simone Hofstra- de Graaf bankje. Simone mocht het bankje onthullen en de kinderen mochten met verf een handdruk op het bankje achterlaten.

Gelukkig werkte het weer mee en werd de juffen dag volgens plan in het Panbos voortgezet. Juf Renate Erckens voorzag de ouders van zelfgebakken lekkernijen, met daarin een vlaggetje met 25. Ook de kinderen werden van iets lekkers voorzien. Op een groot picknickkleed werden liedjes gezongen. Daarna mochten de kinderen op zoek naar cadeaus die door kabouters in het bos verstopt waren. De juffen hadden gevraagd om een bijdrage voor aanschaf van nieuwe spullen voor de PZS. De kinderen gingen enthousiast op zoek en mochten de cadeaus uitpakken. Er was nog een Nijntje speurtocht uitgezet en de kinderen vonden een echte schatkist met doosjes rozijnen. De kinderen peuzelde hun rozijntjes op en brachten nog een bezoekje aan de geiten.
De ochtend werd afgesloten met een presentje voor de kinderen en knuffels voor de juffen.

Vanuit de oudercommissie een oproep om het feest voor juf Simone nog even voort te laten duren. Door juf Simone te verrassen met felicitatiekaarten en foto’s van de afgelopen 25 jaar. U kunt uw herinneringen aan uw tijd bij PSZ Johan de Wit insturen naar: Peuterspeelzaal Johan de Witt, Van Heeckerenstraat 2, 2242 GX Wassenaar. Of per mail op Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.

Advertorial

Monuta 500px

Bijzonder afscheid regelen?

Het voorbereiden van een uitvaart is een emotioneel traject. In een relatief korte tijd moet er veel geregeld worden. Een periode waarin eigenlijk tijd en aandacht voor het verlies centraal moet staan. Bij Monuta proberen we het traject zo prettig en waardig mogelijk te laten verlopen. Met onze jarenlange ervaring helpen wij u graag in deze moeilijke periode. We nemen u de zorg uit handen, zodat u rustig afscheid kunt nemen. Lees meer.

Wassenaarse Slag LIVE

Populair Nieuws

Meld u aan voor onze dagelijkse nieuwsbrief