woensdag 20 februari 2019

S Sport

Dames BA Wassenaar pakken één punt in Brabant

Wassenaar - Dit weekend wist het regionale talent team weer een punt te pakken in de eerste klasse. In een dubbele uitwedstrijd tegen Roef! uit Moergestel speelden deze jonge meiden een wisselende wedstrijdenreeks.

Na vorige week niet in goeden doen te zijn, begon BA Wassenaar niet sterk aan hun eerste wedstrijd in Moergestel. Door veel fouten en onvoldoende slagwerk werd de eerste wedstrijd met 7-0 verloren. Hoe anders verliep de tweede wedstrijd. Hoewel het begin nog niet sterk was (5-0 achter) wisten de dames het tij in de loop van de wedstrijd te keren. Door sterk slagwerk en scherp honklopen wist BA Wassenaar snel terug te komen naar 5-3. Daarna volgden een aantal innings met punten aan beide kanten en wist het talentteam in de een na laatste inning op 10-10 te komen. In de 7de inning kwamen beide teams niet tot scoren en eindigden de wedstrijd in een gelijk spel.

Door bij Roef! een punt te pakken heeft het talentteam BA Wassenaar de lijn weer te pakken om elk weekend een puntje of meer mee te snoepen.
Een vermelding waard is het ijzersterke pitchen van Isa Zwitzer in de tweede wedstrijd.

Door de hosting van het talententeam van Blue Angels is er op SV Wassenaar attractief softbal te zien. Op zondag 10 juni speelt BA Wassenaar om 11 en ongeveer 13 uur spelen ze thuis op SV Wassenaar tegen Birds uit Zoetermeer.