woensdag 20 februari 2019

S Sport

Dansstudio Snel en Lenig is op reis geweest!

Wassenaar - Azië, Rusland, Noord en Zuid Amerika, Afrika en Europa dat zijn de werelddelen waar zij het publiek mee naar toe hebben genomen in een mooie afwisselende show van 1,5 uur. Afgelopen weekend was het weer tijd voor de jaarlijkse dansuitvoering van deze dansstudio in he t Adelbert College. Zaterdagavond en zondagmiddag kon het publiek zien wat onze dansers het afgelopen jaar geleerd hebben. Heel vertederend waren de allerjongste dansers van klassiek ballet, 4-6 jaar. De “oudere” meisjes van klassiek ballet waren ook erg indrukwekkend op hun spitzen in het nummer van het zwanenmeer.

Stoer waren de hiphop dansers waren in hun goed uitgevoerde pittige dansjes. En niet te vergeten de streetdancegroepen hebben zich zeker van hun beste kant laten zien. Het was leuk om te zien dat zelfs de jongste streetdance groep zichtbaar genoot van het uitvoeren van hun dans.

Trots kan de dansstudio dan ook zijn op haar leerlingen!
Wij kijken al uit naar de show van volgend jaar.

Wil je ook komen dansen bij Dansstudio Snel en Lenig?
Dat kan! Tot aan de zomervakantie (13 juli) zijn er nog lessen. Een proefles meedansen kan altijd.
Binnenkort komt het nieuwe rooster van 2018/2019 op onze site te staan: www.snelenlenig.nl
Voor informatie mail naar: Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken. of naar Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.