woensdag 20 februari 2019

S Sport

Opstapteam Badmintonclub Wassenaar KAMPIOEN!

Wassenaar - Zondag 3 juni, om half 12 stonden daar alle kinderen van het opstapteam te wachten om richting Zoetermeer te gaan. Je voelde de spanning bij de kinderen, ze waren erg dichtbij om kampioen te worden. Maar Conquesto was de tegenstander en ook die hadden nog een kans om op nummer 1 te komen. Dit beloofde dus een echte finale wedstrijd te worden.

De eerste wedstrijd werd gespeeld, Alan en Melia samen, al snel merkte we dat Conquesto erg gedreven was en ook graag die punten wilde binnen halen.
Dat was ook in de punten te zien, Conquesto won de eerste game nipt met 21-19. Even snel moed inpraten in de rust en daar gingen ze weer. En wat een super mooie rally's hebben ze laten zien! Dit keer ging de game naar ons en wonnen ze met 15-21, we kregen dus een derde beslissende ronde. Alan en Melia kwamen er steeds samen beter in en wisten dus ook de derde game te winnen 13-21! Het eerste officiële punt was binnen!

Sabine en Melanie gingen samen een dubbel aan, ook hier liet Conquesto zich niet wegspelen en wederom hele mooie rally's maar toch waren beide games voor Wassenaar 15-21 en 19-21. Het tweede officiële punt was binnen en opdat moment was duidelijk, het is genoeg, we zijn kampioen! Er volgde nog 6 spannende wedstrijden waarvan drie punten naar Conquesto gingen. De eindstand was 3-5 geworden.

En toen was het natuurlijk tijd voor taart. Luc & Nils hadden zich aan hun woord gehouden, en al de avond ervoor een heerlijke taart naar coach Anne gebracht. Samen met Conquesto konden we de taart gaan opeten, want ook hun hadden na hun prestaties wel een stuk verdiend! Hij was heerlijk Luc & Nils, bedankt!

Alan, Amy, Ezinne, Melanie, Melia, Renske & Sabine wat hebben jullie het afgelopen seizoen jullie best gedaan, ik heb iedereen zien groeien de afgelopen maanden. Ben super trots op jullie! Die eerste plek hebben jullie echt verdiend, KAMPIOENEN!