zaterdag 17 augustus 2019

P Politiek

CDA Fractie bezoekt buurtvereniging Duindigt

Wassenaar - De nieuwe fractie van het CDA Wassenaar vindt het belangrijk om regelmatig werkbezoeken af te leggen. Ze willen dit te komende jaren dan ook veelvuldig gaan doen. Op zaterdag 30 juni heeft de CDA-fractie in dit verband de buurtvereniging Duindigt bezocht. Ronald Everard, Jan van der Kleij, René Beerepoot, Hubert Schokker en Daniëlle Starrenburg zijn in gesprek gegaan met Frank Basters van de buurtvereniging Uitzicht op Duindigt en Aad Looijestein van de tennisclub Park Marlot.

De fractie heeft onder andere gesproken over de komst van de Amerikaanse ambassade, en de gevolgen daarvan voor de buurt. Na het gesprek hebben we nog een korte buurtwandeling gemaakt langs de ambassade en het tennispark Marlot.

Er speelt veel in de buurt. De komst van de Amerikaanse ambassade leidt tot nieuwe vraagstukken. Hierbij kan gedacht worden aan uiteenlopende kwesties zoals het gevolg van de organisatie van demonstraties. Ook is er een politiepost neergezet die weer gevolgen heeft voor het doorgaande parkeer. Tot slot worden er soms grote evenementen georganiseerd zoals de Volvo Ocean race.

De CDA fractie wil de heren Basters en Looijestein hartelijk bedanken voor hun toelichting. Het is altijd goed om met eigen ogen te aanschouwen hoe de omgeving eruit ziet.

Wassenaarse Slag LIVE

Populair Nieuws

Meld u aan voor onze dagelijkse nieuwsbrief