zondag 21 april 2019

E Events

Je kunt nog mee op kamp!

Wassenaar - Vanaf zaterdag 11 augustus t/m zaterdag 18 augustus 2018 organiseert het team van Wassenaarse Vakantiekampen weer een leuk en avontuurlijk kamp voor kinderen vanaf groep 3 tot en met groep 8! Er zijn nog een aantal plekken over, dus schrijf je nu in door een mail te sturen naar Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken. of door te bellen met: 06-14465644 (Michelle Pronk).

Is uw kind ook niet los te krijgen van de tablet, TV of computer? Wij bieden uw kind een geweldige week aan vol nieuwe ontmoetingen, spellen spelen, een spannend boek als avontuur in een mooie bosrijke omgeving.

Elk jaar organiseren wij, een groep van 8 vrijwilligers een kamp, waarbij de kinderen op avontuur gaan en gedurende een week onderdeel worden van een bekend kinderboek. Aan de hand van o.a. spannende spellen, speurtochten en veel gezelligheid bij het kampvuur proberen wij de helden uit het boek te helpen om het verhaal tot een goed einde te brengen.

Dat is natuurlijk altijd even spannend, maar met behulp van de kinderen is de kans groot dat het ook dit jaar weer gaat lukken! Wij hebben er al super veel zin in en hopen dat jij dit jaar ook met ons meegaat op kamp. We gaan met een luxe touringcar naar het kamphuis dat gelegen is in het bos en zullen slapen in een scoutinggebouw. Voor u is het een weekje rust en voor uw kinderen zal het een week worden die zij nooit meer zullen vergeten.

Bent u ook enthousiast geworden? Voor meer informatie kunt u altijd bellen of mailen. Hopelijk zien wij jou in augustus en beleven wij samen een super toffe week!

Wassenaarse Slag LIVE

Populair Nieuws

Meld u aan voor onze dagelijkse nieuwsbrief