zondag 21 april 2019

K Kunst & cultuur

Wegens succes: extra data voor rondleidingen beeldentuin Clingenbosch

Wassenaar - Alle rondleidingen door beeldentuin Clingenbosch in seizoen 2018 waren in rap tempo uitverkocht. Daarom zijn in september en oktober enkele nieuwe data toegevoegd op de vrijdagmiddag:

  • 7 september
  • 14 september
  • 21 september
  • 12 oktober

Op veler verzoek van bezoekers die net te laat waren om een ticket te bemachtigen, biedt museum Voorlinden de kans om dit jaar nog te genieten van een wandeling langs ruim zestig beelden door nationale en internationale kunstenaars, geïntegreerd in het landschap. Beeldentuin Clingenbosch ligt op het gelijknamige landgoed, op steenworp afstand van Voorlinden.

Boek hier je arrangement voor 7, 14, 21 september en 12 oktober 2018 voor €20,00 per persoon.

Meer dan zestig werken van nationale en internationale kunstenaars als Henry Moore, Sol LeWitt, Berlinde De Bruyckere, Carel Visser en Atelier van Lieshout kun je in beeldentuin Clingenbosch bewonderen.

Beeldentuin Clingenbosch is enkel te bezoeken op vaste tijden onder leiding van één van onze bekwame gidsen, gedurende de maanden mei tot en met oktober. Om 15.00 uur worden de gasten ontvangen met een kopje thee en een korte introductie over de beeldentuin. Vervolgens begint de wandeling van ruim twee uur langs een zestigtal beelden. Het is een intensieve wandeling grotendeels over onverharde paden. We sluiten de middag met een hapje en een drankje. Om 18.00 uur is het programma afgelopen. Museum Voorlinden raadt aan voorafgaand aan het boeken het onderdeel 'Wat je moet weten' goed door te lezen.

Wassenaarse Slag LIVE

Populair Nieuws

Meld u aan voor onze dagelijkse nieuwsbrief