vrijdag 22 maart 2019

E Events

Week 33 2018 - Deze week in Bibliotheek Wassenaar

Wassenaar - Vr 17 aug 10.00 – 12.00 Vrijwilligers Spreekuur Wassenaar
Vr 17 aug 14.30 – 17.00 Spelletjesmiddag voor ouderen
Za 18 aug 11.15 – 12.00 Voorlezen
Wo 22 aug 16.30 – 17.00 Children’s reading corner

Huiszwaluw zoekt (onder)dak
Lezing en excursie naar Lentevreugd
Ze zijn er weer...de huiszwaluwen! In mei zijn ze massaal uit hun winterverblijven in Afrika naar Nederland teruggekeerd om te broeden. Ook in Wassenaar. Het valt tegenwoordig niet mee voor de zwaluw om een goede plek te vinden om te nestelen en zijn jongen groot te brengen. Maar we kunnen helpen. Hoe? Dat hoor je tijdens deze interessante lezing in Bibliotheek Wassenaar door Hugo Woudenberg en Annemieke Jansen van de Stichting Leeuwerik op Lentevreugd.

Tijdens deze lezing vertellen zij je niet alleen over het leven van de huiszwaluw, maar je gaat de zwaluw daarna ook zelf zien in een korte, aansluitende excursie in het Wassenaarse natuurgebied Lentevreugd van 11:45 tot 12:30 uur.
Vervoer naar Lentevreugd (Katwijkseweg) is op eigen gelegenheid.
Wilt je zeker weten dat je hierbij kunt zijn? Koop dan snel kaarten en voorkom teleurstelling.
Datum: zaterdag 1 september 2018. Aanvang in Bibliotheek Wassenaar 10:30 uur.
Kosten € 3,50

Ladies Night
Gezellig een avondje uit met vriendinnen
Geniet van een meer dan complete avond uit met vriendinnen. De film Mama Mia! Here we go again zorgt gegarandeerd voor een gezellige muzikale avond, gecombineerd met koffie/thee, glaasje wijn en heerlijke hapjes. Er zullen ook verschillende ondernemers aanwezig zijn die hun product of verhaal willen delen.
Mama Mia! Here we go again vertelt het verhaal van Donna. We keren terug in de tijd en zien hoe de relaties uit het heden tot stand zijn gekomen. Uiteraard speelt de muziek van ABBA weer een belangrijke rol in deze feel good movie.
Wil je zeker weten dat je hierbij kan zijn? Koop dan snel kaarten via en voorkom teleurstelling.
Donderdag 6 september en dinsdag 11 september om 19.30 uur in Filmhuis Wassenaar
Kosten € 16,00 voor leden en € 18,00 voor niet-leden

Basiscursus voor de computer
Begin september starten we met een nieuwe cursus “Basiscursus voor de computer”.
Deze cursus is vooral bestemd voor diegenen die nog (geen) enkele ervaring hebben met een computer. De docenten van het Leercentrum Wassenaar nemen u aan de hand mee in de kennismaking met de computer. De cursus, bestaande uit drie lessen, vindt plaats op dinsdag 11, 18 en 25 september. Kosten voor leden € 12,- en € 17,- voor niet-leden. Computers zijn in de bibliotheek beschikbaar. Inclusief koffie/thee