zaterdag 16 februari 2019

S Sport

Geslaagde open dag WZK Wassenaar!

Wassenaar - In het kader van het 90-jarig bestaan van WZK Wassenaar werd een open dag georganiseerd. Afgelopen zaterdag , 25 augustus 2018, was het dan zo ver. Bezoekers konden kennis maken met de sporten die WZK Wassenaar te bieden heeft. De OMNI-vereniging WZK bestaat uit een viertal subverenigingen: zwemmen (waterpolo, wedstrijdzwemmen en elementair zwemmen), dance & aerobics, onderwatersport en het tri-team (hardlopen).

Tijdens deze open dag kon er een kijkje genomen worden in het verenigingsleven van WZK en werd er informatie gegeven over de verschillende sporten die hier beoefend worden. Zo werden de verschillende sporten gedemonstreerd en konden bezoekers meedoen en de sport(en) zelf ervaren. Mensen dansten fanatiek mee bij dance & aerobics. Daarnaast werd er gezwommen bij wedstrijdzwemmen en waterpolo. Ook werd er gedoken door de onderwatersporters en kon er worden hardgelopen bij het WZK Tri-team.

Was u niet in de gelegenheid om de open dag te bezoeken, maar wilt u wel graag een keer kennis maken? Of lijkt het u leuk om een keer mee te doen met één van de trainingen?
Kom dan vrijblijvend langs en ontdek wat WZK Wassenaar allemaal te bieden heeft. Kijk op www.wzk.nl voor meer informatie.