zaterdag 16 februari 2019

S Sport

Kin San Tai Chi: Open Dagen en proeflessen in september!

Wassenaar - Binnenkort starten er in Wassenaar en Den Haag weer nieuwe cursussen Kin San Tai Chi. Deze van oorsprong Chinese bewegingsvorm heeft een heilzame werking op lichaam en geest en kan door iedereen beoefend worden.

OPEN DAGEN EN PROEFLESSEN:

WASSENAAR:
Gymzaal Den Deylschool, Fabrituslaan 2

Open Dag: Zondag 9 september, 12.00-16.00u
Proeflessen: Maandag 3 en 10 september 20.30-21.30u

DEN HAAG (Benoordenhout)
Gymzaal Maerlant Lyceum (achteringang Neuhuyskade thv huisnr 95)

Open Dag: Zaterdag 15 september, 14.00-17.00u
Proeflessen: Woensdag 12 en 19 september, 19.00-20.00u

Alle Open Dagen en proeflessen zijn gratis, van tevoren opgeven hoeft niet, maar vinden we wel fijn!

Informatie: Hanneke Verduyn, tel. 06 44 570 694. E-mail: Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken..

Website: www.kinsantaichi.nl

Wat is Tai Chi?
De ervaring leert dat veel gezondheidsproblemen verminderen en vaak zelfs verdwijnen bij regelmatige beoefening van Kin San Tai Chi. Het is een ‘zachte’ vorm van oefenen die zelfs uitgevoerd kan worden door mensen met chronische aandoeningen.
Kin San Tai Chi is één van de vele vormen van Tai Chi. Het bestaat uit een reeks vloeiende en sierlijke bewegingen die zorgvuldig en aaneengesloten in een vaststaande volgorde worden uitgevoerd. Het rustige tempo maakt beoefening voor vrijwel alle leeftijden mogelijk. Door regelmatige training worden spieren en gewrichten soepeler, nemen conditie en concentratie toe en neemt stress af.