zondag 18 augustus 2019

S Sport

Sluitingsrit bij Toerclub De Kampioen

Wassenaar - Een prachtig zomer seizoen ligt al weer bijna achter ons waarbij we, de kilometers van alle leden van Toerclub De Kampioen bij elkaar opgeteld er meer dan 120.000 gefietst hebben en dat is toch zo drie keer de wereld rond. Vooral natuurlijk in Zuid Holland maar ook in Noorwegen, Frankrijk, Duitsland en Italië; het kon niet op.

Wij blijven natuurlijk doorfietsen en in november start het wintertoeren bij TC de kampioen. Uiteraard met aangepaste wielerkleding en alleen bij verantwoorde weersomstandigheden.
De weekendritten vanuit Wassenaar starten dan om 09.30 uur. Onder het motto: een uurtje fietsen, kopje koffie, uurtje terug wordt er tussen de 50 en 70 kilometer afgelegd.
De starttijden voor de ritten vanuit Voorschoten blijven ongewijzigd, maar ook hier wordt de ritlengte aangepast aan de weersomstandigheden en (op woensdag) aan het tijdstip van de invallende schemering.
Dus komend weekend op 27 oktober: de Sluitingsrit, een ritje van 60 km. Start om 9.00 u.

We starten bij onze startlocatie aan de Van Zuylen van Nijeveltstraat 100 in Wassenaar.
Uiteraard kunt u voor onze reguliere clubritten in het weekend en doordeweeks, de zogenaamde Kampioenritten ook terecht bij ons. Deze clubritten variëren in lengte van 50 tot 70 km. Bij vertrek is het dan altijd weer een verrassing welk deel van de regio we aan gaan doen.
Meer informatie vindt u op www.tcdekampioen.nl. Daar vindt u tevens de toerkalender voor de rest van het jaar.

Wassenaarse Slag LIVE

Populair Nieuws

Meld u aan voor onze dagelijkse nieuwsbrief