Wassenaarse Volleybal Vereniging: winnen en verliezen!

27 oktober 20182 minute read

Wassenaar – Vorige week speelden twee teams van de Wassenaarse Volleybal Vereniging een competitiewedstrijd.

Delta 1 tegen WVV Heren. Uitslag 3-1.
De WVV Heren begonnen in de eerste set sterk en een minder sterk Delta zorgde er voor, dat WVV het idee had dat ze de set konden winnen. Maar toen kwamen de fouten en verloren ze toch de set nog met 25-21.
In de tweede en derde set waren de WVV Heren van slag en konden geen potten breken.
Beide sets gingen verloren met 25-13. In set vier ging WVV experimenteren met Erik als setupper en Kilian als diagonaal en plotseling kregen zij weer geloof.
Alles lukte en na mooie blocs van Kilian en Mathieu en heel hard werken van de rest van het team werd uiteindelijk de set met 25-27 binnengesleept!
Wel met 3-1 verloren, maar toch met een goed gevoel op naar de volgende wedstrijd op 2 november a.,s. tegen regiogenoot Gemini Kangeroes.

Leython 3 tegen WVV Mix 1. Uitslag 1-3.
Hier was een heel andere wedstrijd te zien. Weliswaar ging de eerste set verloren met 25-20, maar kon Leython pas bij 20-20 doordrukken.
Daarna kwamen de WVV Mixers op stoom en begonnen aan een indrukwekkende opmars. Gestadig werd aan een voorsprong gewerkt hetgeen leidde naar een 18-25 winst in set twee. Ook in set drie speelde er een team in een prima samenwerking en met goed volleybal: 17-25.
In set vier was de tegenstand van Leython geheel gebroken en werd de score van WVV behoorlijk opgevoerd: 13-25.

Een prima overwinning en na twee speelronden staat WVV Mix 1 op de tweede plaats in de poule. Op 9 november wordt een aanval op de koppositie ingezet als koploper VCS 2 op bezoek komt.

Kom en beweeg mee met het volleybal van de Wassenaarse Volleybal Vereniging. Er wordt getraind op de woensdagavond van 20.15 tot 21.45 uur in sporthal De Schulpwei. Nadere info bij secretaris Jeanne Taal, secretaris@wvv-wassenaar.nl of kijk op www.wvv-wassenaar.nl.