vrijdag 13 december 2019

K Kunst & cultuur

Vreemde vogels vliegen Theater Warenar aan!

Wassenaar - Ze zien ze vliegen, die Enge Buren. En anders dan de poster misschien doet vermoeden, is “Vreemde Vogels” van Enge Buren géén jeugdvoorstelling. Vrijdag 16 november bespelen de drie heren het podium van Theater Warenar met hun zevende show vol muziek, humor en cabaret.

Enge Buren brengt al bijna 25 jaar, muzikaal cabaret. Zij hebben alle grappen en grollen op een originele en uiterst creatieve manier in muziek, liedjes en acts vertaald. Komisch gearrangeerde covers, persiflages van bekende pophits, maar ook zeer sprekende eigen nummers. Van hilarisch tot ontroerend.

Allerlei verschillende muziekstijlen worden gebruikt. Met hun 3 goede zangstemmen maken ze van elke voorstelling een uiterst gevarieerde en vermakelijke show. Een feest der herkenning, aangevuld met verrassende wendingen. Met aanstekelijk enthousiasme en overduidelijk spelplezier, bespeelt Enge Buren, met een karrenvracht aan muziekinstrumenten, het publiek.
Eén ding staat buiten kijf, Enge Buren staat garant voor een onvergetelijk avondje uit!

VREEMDE VOGELS (reprise) is een zoektocht naar vreemde vogels binnen de muziekindustrie, de showbizz maar ook in het dagelijks leven! We zweven via eendagsvliegen en eigenaardige artiesten naar excentrieke entertainers en zonderlinge buren. In vogelvlucht langs rare snoeshanen en exotische paradijsvogels op zoek naar de vreemde eend in de bijt. Een merkwaardige mix tussen muzikale buitenbeetjes en theatrale hoogstandjes, aangevuld met dwaze dansjes en maffe acts.

Laat je meevoeren op deze bijzondere thermiek! Wees welkom in de wonderlijke wereld van ‘Vreemde Vogels’.
VREEMDE VOGELS – vrijdag 16 november | 20.15 uur Theater Warenar, Kerkstraat 75, Wassenaar
Kaarten zijn online te bestellen via www.warenar.nl of aan de kassa vanaf een uur voor aanvang.

Wassenaarse Slag LIVE

Populair Nieuws

Meld u aan voor onze dagelijkse nieuwsbrief