vrijdag 18 september 2020

A Algemeen

Wethouder: Mw. Inge Zweerts de Jong op bezoek bij De Kracht

Wassenaar - Wist U dat wij op woensdag 7 november onze Wethouder: Mw. Inge Zweerts de Jong mochten ontvangen in onze kringloopwinkel. Na een leuk gesprek over de oorsprong van de Stichting, onder het genot van een kopje koffie, hebben we haar een rondleiding gegeven door de Loods. Het was goed om te zien ,hoe geïnteresseerd ze waren bij het zien van ons uitgebreid aanbod. Waaronder behalve meubelen -servies -schoeisel -koffers en tassen -kleding ook alle soorten goed wekende witgoed en elektra. Ook hebben we de schenkingen aan de goede doelen, die wij ondersteunen besproken!

Wist U
Dat we als: Stille Kracht, medesponsors zijn van de ICE Event?.. Het project omvat de exploitatie van de ijsbaan bij de Wassenaarse haven aan de Oostdorperweg/Hofcampweg . De opening is 1 december. Hier zullen heel veel Wassenaarders (en vooral kinderen) veel plezier aan beleven. Een deel van de opbrengst gaat als ondersteuning naar de Wassenaarse Verenigingen en naar Cliniclowns! Een prachtig initiatief van Elroy Visser- Roeland van Deursen en Lisette Knijnenburg. Wij van de Stille Kracht wensen ze veel succes!

Wist U
Dat wij in in onze kringloopwinkel een groot aanbod hebben van laaggeprijsde schaatsen? Wij zijn iedere woensdag geopend van 9- tot 3 uur en van 7-tot 9 uur.

Wassenaarse Slag LIVE

Populair Nieuws

Meld u aan voor onze dagelijkse nieuwsbrief